Ahojte, máte niekto skúsenosť s operáciou očí ? Kedy je najlepšie na ňu ísť ? Koľko taký zákrok stojí ? Je to bezpečné? Už ma štve môj zrak mám pomaly 6 dioptrie a vážne by som konečne chcela normálne vidieť ale celkom mám z tej operácie strach ...
@kosmiklove no ja sa bojím toho že sa tam môže niečo dosrať a zostanem slepá doživotne nie len po tom ako si dám dole okuliare no asi som len paranoidná ...
každá operácia má svoje riziká,na týchto laserových operáciách je dost pofiderné že pred nimi podpisuješ reverz že si si toho vedomá a robíš to na vlastné riziko,jedna z možných a dost častých komplikácii je syndrom sucheho oka,na tvojom mieste by som sa poradil s očným ale nie s takým čo tie operácie robí lebo ten ti samozrejme povie že je to super a nič ti nehrozí
Kedze rasties, tak je najlepsie na operaciu pockat do 21- 22 roku zivota, pretoze je tu dost velka sanca, ze sa ti zhorsi! Pravdaze, ze dostanes dozivotnu zaruku, ale dalsi zakrok uz moze sposobit komplikacie! Najlepsie je sa dohodnut a vyuzit tak skupinovu zlavu, usetris tak dost znacnu sumu.
Zakrok je bezpecny, staci vyhladat profesionalov. Netreba sa pozerat na cenu, pretoze ta cena sa moze odzrkadlit na tvojom zraku!
bola som v BB za 1000e obe oci...mozem len odporucit, nebolelo takmer vobec (mozno tesne po operacii mensi diskomfort) a uz 3 roky bez okuliarov a v totalnej HD, oujea!
ja som bol v ba na klinike vesely...klinika luxusna na urovni skvely pristup...za tu najlepsiu som zaplatil 2300 eur ale bola absolutne bezbolestna...videl som hned a co sa bolesti tika tak par hodiniek po operacii som bol citlivy na svetlo a trochu to bolelo a potom vobec..oci ako nove...naj rozhodnutie v zivote chod dotoho! len nechod na ten lacnejsi variant...to su vraj muky
@willbebetter haha nie nie ...noo fakt doporucujem aj ten pristup tam je uplne o inom vsetko ciste na urovni doktor ti poradi da ti moznosti...ale ja so bol pred vianocami a mali zlavu mozno skus pockat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
stoji to ako kde. v ruzomberku mavaju aj take zlavy ze ti to daju pod tisic. inak tak bezne cca 1200-1500e a samozrejme viac. zalezi od metody
Zakrok je bezpecny, staci vyhladat profesionalov. Netreba sa pozerat na cenu, pretoze ta cena sa moze odzrkadlit na tvojom zraku!
V KE 650 za oko.