vôbec nejem mäso, ale niekde som čítala, že oplachovaním dosiahneš jeidne to, že si všetky baktérie porozvlákaš po kuchyni mňam » www.chowhound.com/food-news/11322...
V takom prípade sa celá chuť toho kuraťa opláchne a zmizne. Ved skuste si uveriť kura a potom ho opláchnut vo vode...... Všetky baktérie sa zničia varením, takže ho netreba oplachovať, iba tým riskujete ako tu už bolo spomenuté, že sa vám rozprsknu bakterie po umyvadle a aj vašom odeve.
Co viem, tak y sa nemalo, lebo sa vsade rozflakavu bakterie co na sebe to kurca ma. Kedze sa vari, tak to asi nema vyznam. Horsie je ked ma niekto jeden noz a dosku na maso a vsetko ostatne. To je
Ked uz, namocit do octovej vody, v rukaviciach umyt a vodu vyliat wc. A sim rada ze nejem maso, nemusim sa furt bat ze dostanem daku pliagu z kurcat z obchodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.chowhound.com/food-news/11322...
V takom prípade sa celá chuť toho kuraťa opláchne a zmizne. Ved skuste si uveriť kura a potom ho opláchnut vo vode...... Všetky baktérie sa zničia varením, takže ho netreba oplachovať, iba tým riskujete ako tu už bolo spomenuté, že sa vám rozprsknu bakterie po umyvadle a aj vašom odeve.