NA túto tému tu už nejaku diskusiu mám ale nikto tám neodpisuje tkže k veci : oplatí sa mi ísť na Odbor Ele+Inf na Spse po? Bavila by ma robotika ale hlavne programovanie tkže chcem vediet či by ma na tom inf+ele odbore vobec nieco naucili poriadne(ak by
J a ešte na tom odbore inf+ele je cudne pracovne uplatnenie : technický zamestnanec prevádzkového charakteru v oblasti administratívy, účtovníctva, personalistiky, materiálového hospodárstva, investičného rozvoja, technicko-hospodársky pracovník v oblasti tvorby a ochrany životného prostredia,nechapem to životne prostredie
tak robotiku máš skôr v odbore ELE a potom zameranie priemyselná informatika ...ten odbor, čo myslíš, je asi TIS, ja som tam mal druhú prihlášku a som rád, že ma zobrali na prvú na ELE... na TIS by som nešiel ani za nič
Neviem, ja som študoval elektrotechniku + počítačové systémy (alebo siete, teraz si nie som istý).
Bolo to primitívne ľahké a reálne som sa v škole naučil len málo (moji spolužiaci nevedeli taktiež viac).
Osobne si neviem predstaviť, že by som sa teraz len vďaka maturite a vedomostiam, ktoré som na SPŠE získal, zamestnal v odbore.
No záleží hlavne na tom, ako ťa to bude baviť. Ak je to tvoj koníček (a budeš sa možno vzdelávať aj samoštúdiom), tak si myslím, že sa to oplatí a nie je to zlý odbor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Bolo to primitívne ľahké a reálne som sa v škole naučil len málo (moji spolužiaci nevedeli taktiež viac).
Osobne si neviem predstaviť, že by som sa teraz len vďaka maturite a vedomostiam, ktoré som na SPŠE získal, zamestnal v odbore.
No záleží hlavne na tom, ako ťa to bude baviť. Ak je to tvoj koníček (a budeš sa možno vzdelávať aj samoštúdiom), tak si myslím, že sa to oplatí a nie je to zlý odbor