Kamarátkin kamarát ma prehovára aby som podnikali popri práci v ich spoločnosti: PROSIGHT Slovensko, a.s. je finančná poradenská spoločnosť od roku 2011. Svojím klientom poskytuje komplexné finančné poradenstvo v oblasti poistenia,POKRAČOVANIE v prvom kom
Svojim klientom poskytuje komplexné finančné poradenstvo v oblasti poistenia, úverov, sporenia, investícií a leasingu. Vo svojej prezentácii mi ukazoval, že ako dá rýchlo finančne stúpať. Stačí mať na začiatok štyroch klientov .... Oplatí sa tu pracovať popri zamestnaní ? A polroka bývajú seminárky. Až po polroku môžem pracovať s klientmi
kamoška takto robila pre inú spoločnosť, ale tiež šlo o finančné poradenstvo. v podstate ju to mesiace psychicky ničilo, všetky meetingy a brutálny nátlak z hľadiska, že musíš si zohnať klientov a podobne, otravovanie ľudí a neskutočné pretekanie sa, kto bude lepší. robila to popri škole a v podstate jej ostával čas takmer len na to a na školu takmer žiadny. tiež ju zlákali, že bude super, bude rýchly kariérny rast, finančné odmeny a podobne, ale potom pochopila za akú cenu odišla odtiaľ a doteraz ju strasie pri spomienka na robotu tam
tak v podstate môže to byť také len v tej spoločnosti, ale mne osobne by nevyhovovalo zháňať si čo i len tých 4 klientov a otravovať ľudí s tým
Sakraaa, radsej nie, ja som robila u konkurencie v konkretnej poistovni, riadne zazmluvnena v NBS som bola, vsetko ok a oni mi asi pred 2 mesiacmi nukali prestup do Prosight, ze budem na vyssej pozicii vraj a hned ako nastupim mam zrusit zabehnute investicka a pod. Akoze viem, ze rizikovka je lepsia, ale ide o to, co klient chce a poistky cez nich su tiez spojene s poplatkami za sprostredkovanie, tak.nie su svati...no a chceli ma poslat na skolenie a nechcela som, lebo som uz zvazovala odchod celkovo z tohto sektora, no ked som sa doma pozrela do registra NBS ani jeden z nich nebol registrovani a hlavne, ze to robili uz pol roka a po miestnej pobocke ani stopy a momentalne je tam uz svadobny salon asi tolko...
sama som založila podobné fórum, ale to ešte pred tým, ako som si ich overila, či dotyční vôbec sú v registri NBS a nie sú » birdz.sk/forum/praca-v-p...
Bol som v tejto organizacii na navrh mojich byv. spoluziakov, ktori mi to predstavili ako super pracovnu prilezitost pre mladych. V tom roku som este netusil, o co presne ide, resp. ze ide o MLM, lebo som sa o taketo veci nezaujimal. Dal som tomu sancu a zo zaciatku sa mi to pozdavalo, no potom ma to nakoniec sklamalo kvoli zachovaniu sa mojho lidra ku mne. Pochopil som, ze to je pre vyvolenych ludi, ktori sa nechaju opantat sladkymi recickami o luxusnom zivote plneho milionov € a trapnych naucenych fraz, ktorymi nas na porade krmili. Lakalo ma to hlavne kvoli vzdelavaniu a posunu v ekonomickej oblasti po praktickej stranke dalej. Vyskusal som zopar skoleni, no to bola strata casu, najlepsie ked to prednasali ludia, co nemaju ani sajnu o ekonomike, lebo skoncili ledva s maturitou a vrhli sa na cestu financii hned po tom, co len absolvovali obycajny seminar. Od zaciatku teda do vas liali bullshity, aby vas poslusne vychovali a slubovali vam nemozne. Okrem toho som bol otestoval aj sedenie v OVB, no to bola este vacsia kopa nestastia nez toto, skoro som sa aj popalil na uzavretej zmluve, ktoru mi poradil a aj sprostredkoval kamos. Ked mi vsak prisla postou tato zmluva, tak hned som zbadal a pochopil, ze chcu zo mna vyzmykat peniaze, nech maju provizie na zabezpecenie si svojho milionarskeho zivota. Odvtedy si s tymito vecami uz davam pokoj, nemienim o tom diskutovat uz so ziadnym financnym poradcom. To uz sa radsej obratim na sluzby Sorosa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tak v podstate môže to byť také len v tej spoločnosti, ale mne osobne by nevyhovovalo zháňať si čo i len tých 4 klientov a otravovať ľudí s tým