hm, fellas, mám takú prosbu, mám doma pár kníh z antikvariátu (no dobre, viac) a majú zničené vezby, poznáte nejakého opravára kníh, alebo firmu? niekde v BA a okolí? prosím
@purenarcissism tak dost pochybujem, ze sa tu najde vela ludi, ktori si nechali opravovat vazby knih. a nezveris ich hocikomu, ale niekomu, kto to ma ako zamestnanie, takze v najhorsom pripade ho mozes zalovat za zle odvedenu pracu, respektive podat na nho ziadost na obchodnu inspekciu
@purenarcissism ale ved ja sa nedotahujem a este k tomu som ti odpovedal. nasiel som ti aj firmy/ludi, co opravuju knihy a aj som ti napisal dovod mojho odporucania.
keby som sa chcel dotahovat, tak by som sa ta opytal, ze co by si robila bez internetu a chcela zohnat opravara knih?
@blacktears , ok uznávam, našiel, ale hento som ja už spravila, aj im napísala len som sa chcela ešte spýtať, či náááhodou mám rada, ak mám nejakú skúsenosť a tak no ale ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
keby som sa chcel dotahovat, tak by som sa ta opytal, ze co by si robila bez internetu a chcela zohnat opravara knih?
» oprava-knih.meu.zoznam.sk/...
» www.zlatestranky.sk/firmy/Bratislav...