Ahojte,takže potrebovala by som si docela rýchlo opraviť známky a zaujímalo by ma , že čo si myslíte , je dobrý nápad ísť za profkou s tým , že či nemôžem spraviť dajakú prezentáciu naviac alebo tak..?
a ja rozmyslam nad postovymi znamkami, ze ako sa asi daju opravit...
prihlasit sa nemozes? ci to sa uz na strednych skolach nerobi? nemam prehlad.
ale tak skus sa spytat, mozno by si mohla urobit nejaku aktivitu pre spoluziakov v ramci uciva alebo tak (neviem, o aky predmet ide)... hlavne bud aktivna, ak chces lepsie znamky...
takze powerpoint?
ide o to, ze mozes trosku rozsirit vedomosti svojim spoluziakom, ked im ukazes aj nejake veci navyse v danom programe napriklad ak sa teda bavime o powerpointe im ukaz animacie, prechody snimok... neviem, co vsetko mate v osnovach.. pripadne sa dohodni s profesorkou, ze im nejake ucivo vysvetlis ty a budes sa im venovat a ona nech ti da za to potom znamku.
@neli8 Rozhodne . Na strednej je to super, isto ti pridelí tému nejakú ale ako kitty7 píše, priprav si tému dopredu nejakú pre istotu keby sa ťa spýtala, že o čom chceš robťi tú prezentáciu .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
prihlasit sa nemozes? ci to sa uz na strednych skolach nerobi? nemam prehlad.
ale tak skus sa spytat, mozno by si mohla urobit nejaku aktivitu pre spoluziakov v ramci uciva alebo tak (neviem, o aky predmet ide)... hlavne bud aktivna, ak chces lepsie znamky...
co tam preberate? robite s balikom office alebo tak? ci skor teoria teraz?
ide o to, ze mozes trosku rozsirit vedomosti svojim spoluziakom, ked im ukazes aj nejake veci navyse v danom programe napriklad ak sa teda bavime o powerpointe im ukaz animacie, prechody snimok... neviem, co vsetko mate v osnovach.. pripadne sa dohodni s profesorkou, ze im nejake ucivo vysvetlis ty a budes sa im venovat a ona nech ti da za to potom znamku.
Dones jej fľašu domácej slivovice a dohodnete sa.