Úplne krátko.
Z ničoho nič mi výrazne opuchol veľký palec na nohe. Je to začervenané a dosť to bolí. Popritom som si ho neudrel, nebuchol, nikde som nespadol, nezakopol, proste nič.
Čo by mohlo byť podľa vás príčinou tohto problému a ako ho vyriešiť?
Ten opuchnutý palec je na tej istej nohe na ktorej ma už niekoľko mesiacov trápi ostroha pätnej kosti ktorá ma obmedzuje počas chôdze.
Mohla by pätová ostroha súvisieť s opuchom palca?
Vravia mi, že ten opuch je dôsledkom toho, že mám niekde nejaký zápal a existuje riziko, že mi ten palec začne hnisať.
Ked to nie je sposobene urazom mohlo by ist o priznak dny alebo zvysenej kyseliny mocovej v krvi. Skus si to par dni natierat octanovym kremom a obviazovat ak nepomoze chod k lekarovi.
alebo v noci si si ho natlkol, ked si spal. take sa mi stalo, ze som mala cerstvo zahojeny zlomeny ukazovak na nohe a zachytila som ho v noci o matrac a raano som ho mala znova jak parok velky a fialovy, bolo to vtipne, vsetkym som posielala fotku, ale mala som ho znova nadlomeny a skoncila som so sadrovou papucou asi som ti nepomohla, ale aspon som sebba znova rozosmiala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Mohla by pätová ostroha súvisieť s opuchom palca?
Vravia mi, že ten opuch je dôsledkom toho, že mám niekde nejaký zápal a existuje riziko, že mi ten palec začne hnisať.
» www.google.sk/webhp?sourceid=...