@h8u to nie je smiešne!! ja sa na to budem celý rok a ktovie koľko ešte pozerať! a hej, máš pravdu, mala by som sa sama, lenže pre mňa je to veľká dielam
@spisovatel rozdiel medzi farbami podla mna niektori chlapi nepochopia nikdy
@alysia tomu ver že nepochopia, môj frajer je schopný tvrdiť, že moje svetloružové tričko je biele a nepomôže ani to, že ho priložím k naozaj bielemu, on ten rozdiel nevidí
@glamorous a to potrebuješ aby všetko vyzeralo luxusne? ale asi viem co mas na mysli
ale napr oranzovy kabat som videla pekny taska mozno, ale neviem čo este ma napada
@glamorous rozmyslam ci ciganky casto nosia oranzovu lebo to ma napadne, pri slove lacno vyzerat..
Inak a to nosis ako vacsina tych bab, co sa snazi a vyzerat luxusnejsie a nie lacno ,,bielu, hnedu a ciernu a tmavomodru"?
asi som nepochopila zmysel tvojej otázky - neni tu špecifikované, v akom kontexte je farba vnímaná, ty si vo všeobecnosti označila oranžovú za lacnú (s čím súhlasím), a ja rovnako ako oranžovú vnímam aj ružovú v tých sýtych cukríkových odtieňoch.
potom nerozumiem, na čo sa tu hovorí o izbe, keď primárne sa hovorí o farbe ako takej
@luc.ka sorry ja už som bola v kontexte farieb oblečenia
ale aj vo všeobecnosti oranžová a ružová sú pre mňa diametrálne odlišné farby každá vo mne evokuje niečo iné a nemyslím si, že by ružová bola lacná, keď tak pozerám victorias secret prehliadky tak luxusnejšiu princeznovskú farbu si predstaviť neviem
tak veď netvrdím, že každá ružová je zlá.
celkovo si myslím, že všetky farby v tej základnej palete sú také... bleeh. záleží veľa od odtieňu, a aj od povrchu/materiálu ...alebo od vlasov @41
@glamorous presne som si myslela ze to budu nejake take farby neutralne nevyrazne, ale teda elegantne no.
Ja zase potrebujem nejake vyrazne farby, ale vsimla som si, ze tie baby co vyzeraju tak zensky a elegatne tak vacsinou nic vyrazne nemaju, alebo len vynimocne... a ja napr dnes na sebe mam zlte tricko ( nie kriklave) a take zelene nausnice, nie ligotave ale taka gulicka a zelene nohavice ale tmavozelene proste ja potrebujem farby
šak neni problém ale zase mňa to až tak vytrvalo a dlhodobo nedrží, ja max tak raz za čas nejakú suchú poznámku, akože "nezabudla som na tvoju jebnutosť", ale nezvyknem to rozvádzať na xy komentárov až dialóg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Našiel som a dospel k názoru, že je to fialová - presne tak ako cyklaménová
@spisovatel rozdiel medzi farbami podla mna niektori chlapi nepochopia nikdy
KRIKLAVÉÉ.-d:-d
@sebnacke no šak prave! takze ja sa s chlapmi o farbach nebavim rasdej
asi preto, prečo tebe fialová
neviem, proste oranžová nevystihuje moju osobnosť
@luc.ka ok, to je dobry argument a aka vystihuje? u mna asi cervena
ale napr oranzovy kabat som videla pekny taska mozno, ale neviem čo este ma napada
Inak a to nosis ako vacsina tych bab, co sa snazi a vyzerat luxusnejsie a nie lacno ,,bielu, hnedu a ciernu a tmavomodru"?
neviem, ťažko mi je vybrať jednu... podľa nálady, ale skôr tie studené farby
@alysia nooo nezvyknem nosť kikirikí farby, jedine ak chcem niečím oživiť outfit, ale inak väčšinou biela, čierna, béžová
@33 to ťa naučila tvoja matka čo?
asi som nepochopila zmysel tvojej otázky - neni tu špecifikované, v akom kontexte je farba vnímaná, ty si vo všeobecnosti označila oranžovú za lacnú (s čím súhlasím), a ja rovnako ako oranžovú vnímam aj ružovú v tých sýtych cukríkových odtieňoch.
potom nerozumiem, na čo sa tu hovorí o izbe, keď primárne sa hovorí o farbe ako takej
ale aj vo všeobecnosti oranžová a ružová sú pre mňa diametrálne odlišné farby každá vo mne evokuje niečo iné a nemyslím si, že by ružová bola lacná, keď tak pozerám victorias secret prehliadky tak luxusnejšiu princeznovskú farbu si predstaviť neviem
tak veď netvrdím, že každá ružová je zlá.
celkovo si myslím, že všetky farby v tej základnej palete sú také... bleeh. záleží veľa od odtieňu, a aj od povrchu/materiálu ...alebo od vlasov @41
teba to stále bavká?
Ja zase potrebujem nejake vyrazne farby, ale vsimla som si, ze tie baby co vyzeraju tak zensky a elegatne tak vacsinou nic vyrazne nemaju, alebo len vynimocne... a ja napr dnes na sebe mam zlte tricko ( nie kriklave) a take zelene nausnice, nie ligotave ale taka gulicka a zelene nohavice ale tmavozelene proste ja potrebujem farby
šak neni problém ale zase mňa to až tak vytrvalo a dlhodobo nedrží, ja max tak raz za čas nejakú suchú poznámku, akože "nezabudla som na tvoju jebnutosť", ale nezvyknem to rozvádzať na xy komentárov až dialóg
podľa mňa vy by ste aj kamoši mohli byť :-S
(teraz som tej kacke ujebal myslienku noo)