ja som chcela nieco na nete ci neviete nie kniznicu...ja viem ze existuje kniznica... ale nechce sa mi tam zapisovat a platit poplatky kvoli jednej knihe
na nete je to len po anglicky... a knižku mám doma tiež po anglicky a ešte som to nedočítal.. ale keby som to zohnal po slovensky pustil by som sa do toho hneď
@Hnisavica ano presne tak..nechcem kupovat knihu, chcem si to len precitat....co je na tom vtipne? nikdy si si nepozrel na nete nejaky film? vzdy si si kupil DVDcko? nikdy si si nestiahol pesnicku? vzdy si si kupil original CD? tak ja chcem na nete citat knihu...a?
@66janica6 Pokiaľ to bolo čo i len trochu v mojich silách, siahol som po originále alebo som bol ochotný platiť poplatky, áno, inak by som sa neozýval. A je mi to smiešne preto, lebo jediné, čo ťa pravdepodobne delí od prečítania tej knihy je krátka cesta do knižnice a vybavenie preukazu, ktorý by si mohla využiť aj v budúcnosti na veľa iných kníh, pričom takej inštitúcii, ako je knižnica, by to tiež pomohlo, takže áno, je mi to pomerne smiešne.
» www.gutenberg.org/wiki/Main_Page... - knihy autorov, na ktoré už neplatia autorské práva, je tam aj Dorian Gray, po anglicky. Je to výborná kniha. Rozoberali sme ju na literárnych seminároch a zo 6 vybraných diel mala najväčší ohlas.
jéj, ešte že je tu táto anketa. Tú knihu som mala doma, ale bola určená kamarátke. @18 a vďaka tebe si ju môžem prečítať aj teraz.... ešte som nečítala knihu na pc, tak uvidím, ako mi to pôjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nemam rada knihy na internete...nie je to ono, nemôžem si tu knihu nahmatať a cítiť ju...a navyše sa tým kazia oči
a do tretice ...... tadááá : knižnica
k teme: netusim a je mi to jedno. mam ju totiz doma.
password: kubrt