Preboha ľudia prečo chodíte študovať veci na ktoré stačí stredná škola a v budúcnosti s takou školou nebudete mať žiadne zvýhodnenie pri hľadaní práce.
Ak chce niekto len titul tak to pochopím, ale inak.
@semhamforas tak celkom vela sestier ma len strednu. Ale coraz viac sa preferuju specializovane sestry a postupom casu si mozu robit vyucbu na coraz viac veci, kedze zakon im pripusta coraz viac pravomoci. Ono tie obory su skor nejake 2-3 rocne, ze ne komplet
Ale osobne by som to i tak nechcel robit. Pokial viem tak prijmacky ani studium nie su nejaky problem
@semhamforas ok, a teraz si predstav, že chce byť sestrou niekto, kto ide z inej školy ako zo zdravotky... ha, teraz buď king (berme do úvahy, že v 15tich za nich mohli rozhodnuť rodičia, prípadne nevedeli, kam pôjdú na výšku, a áno, aj takéto niečo sa stáva, pán Dokonalý),
rada by som skusila ošetrovateľstvo v PO, mam nejake otazky, ktore davvaju na prijimačkach z minuleho roka.. je to len biologia človeka a genetika.. momentalne študujem prirodne vedy- bio+chem.. ale chcela by som skusiť niečo z tych zdravotnickych odborov, tak uvidime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak chce niekto len titul tak to pochopím, ale inak.
preboha ľudia prečo komentujete keď neviete čo hovoríte
Ale osobne by som to i tak nechcel robit. Pokial viem tak prijmacky ani studium nie su nejaky problem
A vôbec @3