Ahojte keď som išla z vlaku domov padla som na koleno na betone. Mám tam oškreninu. Mám to velké asi ako 2 prsty na ruke. Mám tam ako keby nejakú vodičku a vyzerá to napuchnuté. Veľmi ma to bolí a aj keď chodím tak ma to trochu bolí. Neviete čo to je?
zomrieš
to ťa musi baviť toto... vyhod mobil, pc, tv a chod vonku častejšie a hraj sa na detskom ihrisku lebo zjavne si to zanedbala ked si bola mala..
Keď sa ti tá rana trochu zacelí, tak si to potieraj heparoidom alebo ibalginom duo effect.
Súhlasím s @2 , ale ak by ti to do týždňa neprešlo a bolo to stále napuchnuté, tak choď.
@karin001 normálne si si tam mala dať peroxid vodíka, alebo Betadine, či nejaký čistý lekársky alkohol a dobre to s tým vydezinfikovať. Tá vodička je plazma a ak ti to začne hnisať, tak je tam infekcia. Normálne si kúp Peroxid vodíka a vydezinfikuj si to s tým. A ak máš nikoho, kto má doma Framykoin zásyp. Tak ten si tam nasyp a zaviaž si to, kým sa ti nespraví chrasta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to ťa musi baviť toto... vyhod mobil, pc, tv a chod vonku častejšie a hraj sa na detskom ihrisku lebo zjavne si to zanedbala ked si bola mala..
Súhlasím s @2 , ale ak by ti to do týždňa neprešlo a bolo to stále napuchnuté, tak choď.
akože som toto forum nevidel...