Čaute.. Nemáte niekto skúsenosť s oslobodenim od TSV? chcem vedieť, keď ste doniesli papier od doktora, či to nejak triedny, prípadne telocvikar neriešil? A ešte že čo vám napíšu na vysvedčeni a či to nemá negatívny vplyv na VS?
Ďakujem
v mojom prípade to niekto neriešil, len vtedy, keď som sa chystala na branné a telocvikárka ma zrušila, že som oslobodená a že na branné nemôžem u nás asi tak v októbri sme dostali také papiere od riadieteľa, že vyhovuje našej žiadosti o oslobodenie a čo sa týka toho vysvedčenia, tak pri predmete telesná výchova mám napísané - oslobodená
kedysi, ked som chodil do skoly.. tak nam stary povedal, ze ak donesieme papier od nejakej sportovej organizacie, ze chodievame na treningy, tak nemusime absolvovat telesnu..
neriesili to, ale musela som obehat velmi vela doktorov az som nasla nejakeho, co ma oslobodi, lebo evidentne, ked mas dve nohy a dve ruky, tak ti to prospieva. konstantne problemy s tlakom, selest, diera v srdci, zla imunita, take su im jedno.. takze doporucujem, aby si si nasiel sukromneho doktora, mna nakoniec oslobodila kozna.
inak ked mas tam ten papier, tak oni tam nemaju moc co riesit, proste ti to podpisu a oslobodia ta, alebo sa s tebou mozu ist tahat na sud, ze si v poriadku, co by urcite nerobili. a nepise sa to na vs ani nic
No ja som bola jeden rok oslobodená a mala som na vysvedčení len že oslobodená stačí ti papier od doktora/doktorky takže pokiaľ máš naozaj nejaký zdravotný problém, nie lenivosť tak by ti to mali dať v pohode a na výšku to nemá vplyv, pokial sa teda nechystáš na nejakú výšku s telesnou ako je trénerstvo a tak
@patricos necvičím už 9 rokov, konk. od 5. ročníka na základke, kedy ma to prestalo baviť klasicky v septembri popýtaš papier od triednej/riaditeľa, že máš zdrav. problémy, nájdeš lekára, ktorí ti to potvrdí a rok zohrievania lavičiek je pred tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Aspoň tak nejak to mal kamoš...
Ono papier das triednej a ona to asi vybavi s telocvikarom.. na VS to nema vplyv
no, mne to so šachom nevyšlo...
inak ked mas tam ten papier, tak oni tam nemaju moc co riesit, proste ti to podpisu a oslobodia ta, alebo sa s tebou mozu ist tahat na sud, ze si v poriadku, co by urcite nerobili. a nepise sa to na vs ani nic