@ps102 Nemám v pláne opravovať a snažiť sa písať iba podľa zákonitostí slovenského jazyka na sociálnych sieťach. Keď tu väčšina ľudí v rátane profesorov, komentátorov v televíziách hovoria Češi, miesto Česi, tak ja môžem tiež používať mnou zaužívané slová, názvy a frázy. Takže *Nie slúchadlá, ale SLÚCHATKÁ.
No neviem, ja nosím slúchadlá kvôli hudbe. Nie kvôli tomu aby mi ľudia dali pokoj. Tí mi ho dávajú aj bez toho. Maximálne si ich dám keď niekto velice vykrikuje, alebo nemám záujem počúvať rozhovor ktorý vedie prísediaci s iným prísediacim v autobuse.
Známych a staršie osoby v mojom meste zdravím zásadne prvá. Ale inak, takmer nikdy len tak nadviazať
konverzáciu odo mňa nečakajte.
Cca len 35% mojich známych dokážem osloviť úplne bez problémov.
Čiže na verejnosti cudziu osobu oslovím prvá asi len keď niečo potrebujem. Aj to si vyberám koho
Nie, ked mám na ušiach slúchadla mám ich preto, aby som mala pokoj od okolitého sveta a každý mi dal pokoj, takze by som usudzovala že on ich má z rovnakého dôvodu.
naposledy som išiel vlakom a sadla si oproti ale cez uličku tak že sme na seba videli, dosť pekná bloncka a dala si tiež sluchadla a aj ja som mal, išli sme spolu asi 40 minut a občas sa nam stretli pohlady .. ale že by som ju oslovil alebo čo to ťažko, max by som sa na ňu vedel usmiať aj to by som sa hanbil jak pes
jasné oslovila, prečo nie... ak je dosť pravdepodobné, že toho človeka už nikdy nestretnem a fakt ma zaujme, tak tú šancu využijem, nič tým nestratím... možno zistíme že sme si sadli a možno nie, ale ak by som to neskúsila tak by som možno potom nad tým človekom zbytočne rozmýšľala, že čo AK...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
konverzáciu odo mňa nečakajte.
Cca len 35% mojich známych dokážem osloviť úplne bez problémov.
Čiže na verejnosti cudziu osobu oslovím prvá asi len keď niečo potrebujem. Aj to si vyberám koho