Cavko ludkaci...ja by som sa chcela ničo spýtať..takže no proste cažnem hej...su dve osoby x a y, x ma poprosila aby som jej napísala komentár, komentár som si napísala vo worde upravila a ho šla prilepiť do jej okienka na komenty..chapete, ale pri tom so
Ak je y dobrý kamarát, mal by chápať že sa proste kamarátiš aj s x...
Už som bola niekoľkokrát v situácií že moje dve kamarátky boli rozhádané ale takéto veci si vždy museli medzi sebou vyriešiť oni a mňa do toho nezaťahovať - nieto ešte že by sa jedna z nich urazila lebo sa rozprávam s tou druhou...
Bozee ludia ale oni dvaja vobec nesu medzi sebou rozhadany...su tiez kamosi...a on vie ze komunikujem z tou kamoskou len mu to vadí..ale to neni tom či mu to vadí alebo nie, ale o tom že si bude myslet že som podrazačka a že si cem daco dokázat...
@6 Teraz som z toho už úplne zmagorená. X a Y sú kamaráti, tak prečo by Y malo vadiť že si dala X komentár? A hlavne prečo by to malo byť chápané ako podraz?
Osobe y to vadí pretože...osobu x a mna spajá iba jedin vec a to osoba y, chapete ? proste inak o sebe nic nevieme...a osoba y a bojí ze o nej budeme kecat, a ze si navzájom povieme ja a osobax co by sme nemuseli pochopit správne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak je y dobrý kamarát, mal by chápať že sa proste kamarátiš aj s x...
Už som bola niekoľkokrát v situácií že moje dve kamarátky boli rozhádané ale takéto veci si vždy museli medzi sebou vyriešiť oni a mňa do toho nezaťahovať - nieto ešte že by sa jedna z nich urazila lebo sa rozprávam s tou druhou...