Poznáte niekoho, kto žije alebo pôsobí na Mlynoch a je pre vás zaujímavou osobnosťou? Či už tým, čo robí, alebo zo srandy. Reč je o Mlynoch - vysokoškolskom meste v Bratislave.
ale raz som videl ísť smerom k zastávke od manželákov takého číňana čo mal uplne roztrhané tenisky a čaptal sa, bolo mi ho veľmi ľúto (on bol pre mňa osobnosť) ... tak isto aj jeden nevidiaci ktorému vždy pomáhal pri nastupovaní a vystupovaní jeho kamoš (obaja vo mne evokovali pocit že s=u osobnosti)
a keď už sme pri tom v cubicone som videl bélu z mafstory a tušim aj milánka ... proste kakaovníkov .. ale zdá sa mi že som už nemal na nikoho potom šťastie
zombo, fasko, šuty, pánko s krokodílom. Jeden čas tam býval chalan, ktorý sa obliekal v štýle spred 100 rokov a vždy mal so sebou dáždnik. Taktiež tam býval Vlado S. čo mu občas preplo a na kedysi pomerne slávnej stránke z mlynov pozrisi.sk ho riadne rozoberali.
@nicmanenapada tu je príbeh o vladovi. Býval tam krátko, rýchlo bol vyrazený. Taktiež ako aj z družby. Chalan má len smolu, že je schizofrenik a ak neberie lieky tak mu prepína. » pozrisi.sk/comments/32901/...
@nicmanenapada a na tom webe pozrisi som bol ešte za jeho najväčšej slávy (5-7 rokov dozadu) jedným z adminov humoru Mali to pod palcom chalani z mladosti a fungoval tak, že ľudia tam pridávali rôzne zaujímavosti, vtipnosti, múdrosti na ktoré natrafili na webe a bol tam systém bodovania (lajkovania) príspevkov atd atd... teraz je to už len mrtvola
so spolužiačkou sme sa u nej učili a niekto nám sústavne klopal na dvere.. po otázke, že kto to je, sme dostali odpoveď "sused" a že sa chce zoznámiť... tak sme to ignorovali a učili sa ďalej takto klopal na dvere každých 5 minút.. potom sa polhodinu neozval, už sme si mysleli, že to vzdal.. a potom nám začal klopať na okno
proste panika, že čo to je za úchyla
a ešte nám, samozrejme, nezabudol vopchať popod dvere papierik s dôvodmi, prečo sa chce zoznámiť...
bolo to strašné
@mojdedo A preto sa svojim kokotizmom preslavil na celom Slovensku Este aj tym, ze si urobil sam o sebe stranku na wikipedii a nezabudol tam napisat, ze je pan velky bakalar On tvrdi, ze chce zacat s nejakym novym komunizmom, ale opisuje ten stary a chodi mavat so zastavami s kosakom a kladivom A pise pre Zjem aj Vlek, taka popletena dusa s cudnym ucesom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale raz som videl ísť smerom k zastávke od manželákov takého číňana čo mal uplne roztrhané tenisky a čaptal sa, bolo mi ho veľmi ľúto (on bol pre mňa osobnosť) ... tak isto aj jeden nevidiaci ktorému vždy pomáhal pri nastupovaní a vystupovaní jeho kamoš (obaja vo mne evokovali pocit že s=u osobnosti)
a keď už sme pri tom v cubicone som videl bélu z mafstory a tušim aj milánka ... proste kakaovníkov .. ale zdá sa mi že som už nemal na nikoho potom šťastie
@delica akože na akcie na streche átriákov?
@sadistrom pozrisi.sk som doposiaľ nepoznal a aj mi nejak ušla pointa tej stránky Fasko ani Vlado S. mi nič nevravia
a niečo málo o faskovi tu » fasko.chytrak.cz/texty/Faskus.tx...
so spolužiačkou sme sa u nej učili a niekto nám sústavne klopal na dvere.. po otázke, že kto to je, sme dostali odpoveď "sused" a že sa chce zoznámiť... tak sme to ignorovali a učili sa ďalej takto klopal na dvere každých 5 minút.. potom sa polhodinu neozval, už sme si mysleli, že to vzdal.. a potom nám začal klopať na okno
proste panika, že čo to je za úchyla
a ešte nám, samozrejme, nezabudol vopchať popod dvere papierik s dôvodmi, prečo sa chce zoznámiť...
bolo to strašné
@sadistrom to znie zaujímavo, pozriem a ozvem sa