tak asi by som sa zmierila s ľuďmi, s ktorými som som sa pohádala.. a chcela by som sa ešte raz stretnúť s ľuďmi, ktorých mám veľmi rada.. a vyspovedala by som sa
ty "jediná", by si odišla do večnosti - Kráľovstva nebeského, lebo si našla zmierenie a lásku, nasledovala si Toho, kto je v tvojom srdci .............
no kebyze je to hodina najskor by to bolo nieco necakane takze by som zrejem bohuzial pokracovala v obycajnom zivote a mozno by som ju premarnila aj umyvanim okien.
kebyze je to par tyzdnov, dni, vdaka nejakej chorobe tak by som si ju uzila zrejem podla len choroby, kebyze mam mor alebo nejaku inu vaznu infekcnu chorobu zrejme by som si vela nenatrtkala.
kazdopadne by ma zrejme porazilo najviac asi a rozmyslala by som " o mesiac uz toto co robim teraz neurobim" a podobne
Povedala by som všetkým ktorých mám rada že ako ich mám rada, napísala by som bývalému, riadne sa nachálovala a šla si silou mocou zohnať maka a sfajčiť sa.
noo ja by som chcela ísť za frajerom určite, ale to by som akurát došla do Ke a prešlo by takých 50 minút ... a za tých 10 minút by som aj tak nestihla všetko
vyskušam dorgy,ožwerem sa,budem fajčiť jednu od druhej,vyspím sa s niekim,skočím z budovy(bungeejumping),vytlačím fotky africkích detí a poviem blízkim aby som ich mala navždy navždy pri sebe
Neviem, za hodinu by som z tejto piče ledva došiel do Bratislavy za istou osobou. Ale autom by som to dal za 40 minút, potom dúfať, že ju nájdem. Vrhnem sa na ňu a umriem šťastný.
svojim dvom platonickým láskam by som povedala, ako ich milujem (síce to by som stihla asi len pri jednom) , mrchám povedala do očí čo si myslím a mala popri tom všetkom pri sebe svoju najlepšiu kamarátku potom by som bola s rodinou a psami...
...ja tak neznášam tieto otázky ! -.- hodina je málo..veľmi málo času !
zavolala by som všetkým na kom mi záleží a rozlúčila by som sa...potom by som si sadla medzi svoje zvieratká a rozmýšľala nad významnými medzníkmi života, dala si dobrý drink a čakala na koniec
Uplne som si spomenula, ako sa ma toto opytal jeden kamarat, ked sme sedeli na cintorine v noci a rozpravali sa
Zavolala by som rodicom, ze ich mam hrozne rada... Znasilnila by som toho kamarata... Asi by... Som aj tak nemala tolko casu... Hystercila by som... Hlavne by som potrebovala kohosi pri sebe. ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
zasamovraždím sa prv, ako uplynie hodina, čím vytvorím paradox, pretože spôsobím, že ten, čo mi určil tú hodinu, sa mýlil
lebo keby to bola smrť z nejakých zdravotných dôvodov, tak sa to dozviem skôr, aspoň týždeň, keď nie oveľa viac pred smrťou.
a keby to bolo ako vo filmoch, že to niekto zariadil, tak by som sa snažila nájsť protilátku alebo tak .
a keby to náhodou bolo preto, že sa chcem zasamovraždiť.. tak nečakám hodinu a spravím to hneď (ale ešte sa pár minút pohrám a rozlúčim s Montym .
a este by som isla za jednou osobou
neviem si to predstaviť, ale keby to bolo také že fakt kocky sú hodené, tak @1
ty "jediná", by si odišla do večnosti - Kráľovstva nebeského, lebo si našla zmierenie a lásku, nasledovala si Toho, kto je v tvojom srdci .............
filip
ano, múdre slová, zmierenie s Bohom je najvyššou cnosťou kresťana,
modlime sa preto aj za duše tých, ktoré to najviac potrebujú....
filip
za tých sa modlím ráno a aj teraz v noci ak pôjdem spať ..........filip
kebyze je to par tyzdnov, dni, vdaka nejakej chorobe tak by som si ju uzila zrejem podla len choroby, kebyze mam mor alebo nejaku inu vaznu infekcnu chorobu zrejme by som si vela nenatrtkala.
kazdopadne by ma zrejme porazilo najviac asi a rozmyslala by som " o mesiac uz toto co robim teraz neurobim" a podobne
a btw @promcorp @moonbeam :
muselo by sa mi to nejako napratať do tej hodinky
Panebože, takéto otázky z duše nenávidím.
tsku mi pošli s ním, ja som ho stratil
...ja tak neznášam tieto otázky ! -.- hodina je málo..veľmi málo času !
Zavolala by som rodicom, ze ich mam hrozne rada... Znasilnila by som toho kamarata... Asi by... Som aj tak nemala tolko casu... Hystercila by som... Hlavne by som potrebovala kohosi pri sebe. ^_^