kde su casy ked pozadovali len cit pre strelbu :/ matika fyzika na prd to je policajnemu ostrelovacovi ktori striela v zastavbe na relativne malu vzdialenost pri vojenskych nepoviem ked strielaju cez 1000 metrov ale uz ani teraz ved mame balisticke kalkulacky
@saimon636 bud u policie a po !!tusim!!! 5 rokoch mozes si podat ziadost o zaradenie do toho utvaru tusim,alebo potom do armady a klasika a hlasit sa za ostrelovaca do ziliny PPU ci jaky su to newem nejaka specialna vysadkova posadka a oni maju sniperov....alebo potom legia a frika a tak....
@saimon636 inac co som pocul o tych vysadkaroch v ziline ci v martine ci kde su ze to su taky nieco ako typu
...chapes...taky vymyty....ale ako robota je to haluz...ale sniper ma vzdy typka zo sebou co ma ten dalekohlad a rata mu vysku a veternostne podmienky pre strelbu lebo tam ta ucia strielat tak ze na jeden vystrel by si mal zabit jedneho cloveka hned ako budes mat k tomu prikaz a na velke vzdialenosti a teda gulka na dialku straca svoju silu a teda tvoj zasah je zavistli od sily tvojej zbrane,vetru,teploty atd...to ta ucia a plus orientacia v terene ,mapovanie a kde je najlepsia pozicia pre strelbu...ako ... atd...ako newem ci by my to za to stalo......vsetko sa to uciot a vsetko okolo toho,papiere a cakanie aj roky na to aby ta vybrali a to este newes aky si v strelbe a raz v jeden den to moze skoncit a kcomu to bolo???ze si bol cely zivot skryti v kukle a raz za rok si strazil prezidenta a aj to si nevystrelil?? ako neberem len konstatujem...ja som sa sam hlasil k armade...psychotrsty usli (po 8 hodinach) no fyzicke boli skorumpovane ale to je nadlho (preferencia zien ako muzov zrejme z dovodu dostatku vojakov no nie administrativnych pracovnicok no newem.....ked uz tak do legie a tam zazit tvrdy vycvik co naozaj urtobi chlapa ( aj ked total guma v hlave no to iste mas vsade) naozaj tvrdy trening,naucis sa vsetko ovladat od motorky po vrtulnik,vela strelby a akcie ...misie v afrike,azii,a tak..vysadkari v legi maju ine spomienky a ze ako vazne story o padlych priateloch niekde v pici sveta kde skakali na miesto urcenia z lietedala..... a tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov