Čaute mám dlhé vlasy a chcem si urobiť taku ofinu ako ma jedna baba pozerala som fotky a uz mam aj naplanovane ako vy to vyzerala...Otázke je či si to mám ostrihnuť sama alebo ist ku kaderníčke. Nikdy som sa nestrihala a bojíím sa
je pravda, že od kaderníčky som nikdy nemala ofinu tak ako som chcela, ale ak to plánuješ strihať obyčajnými nožničkami, mám pocit že minimálne končeky dosť utrpia (ak nie celá ofina)
Ak by si to robila prvý krát, odporúčam radšej kaderníčku a doniesť čo najviac fotiek tej vysnívanej ofiny Ale najprv si povedz, či by ti to aj svedčalo, lebo veľa dievčat sa sťažujú, že ich kaderníčka "dodrbala" a pri tom sami chceli niečo, čo im nesvedčalo.
A ak chceš jednoduchú ofinku a nedôveruješ kaderníčkam, nech ťa podstrihne niekto, kto to robí sám... napr. nejaká tvoja kamarátka, čo si sama robí ofinu, maminka, alebo tak.
@bubikot ani mňa kaderníčka nikdy nevie ostrihať podľa predstáv tak prípadne sa ostrihaj sama alebo mňa strihala kamoška tak keby sa nejaká našla popros ju
tiež som mala také obdobie ofina, ofina, ofina... a čím skorej bola som blbá a nechala som si ju ostrihať od kamarátky (hlavne, že jej mama je kaderníčka ! ) a dopadlo to katastrofálne takže asi by som riskla tú kaderníčku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ak chceš jednoduchú ofinku a nedôveruješ kaderníčkam, nech ťa podstrihne niekto, kto to robí sám... napr. nejaká tvoja kamarátka, čo si sama robí ofinu, maminka, alebo tak.
ak veris kadernicke, tak chod kadernicke.. mozes chytit dobru aj zlu..
a ukaz ako to chces
» www.myprivateboutique.sk