Dobrý den .... Mám 159 cm a 51 kg a chcem trošku schudnut ... moj plán už robim jeden týžden a chcem sa vás opýtat či je správny Chcem trošku schudnut na bruchu a získat svalovu hmotu Robím to každy den
Na brucho skus najsť nejaky napr ABS workout a si daj že každy deň okrem tej nedele zrobiš ten ABS workout abo čo
Aj nejaké kliky môžeš skúsiť
A zas beh na čas no neviem skôr si skús najsť nejakú dlhú trať a ju zabehni a si povedz napr že kym to nezvládneš v poho to budeš behať a potom zvýš napr že tú trať pôjdeš zabehnúť 2x-3x
tymto chces schudnut? ak ti ide len o chudnutie, tak chod robit nieco kondicke a nie cviky, ktorymi skor mozes pribrat narastom svalovej hmoty...a brucho je partia ktora je skor o strave nez cviceni...
mno...ja mam v tréningovom plane tieto vecičky čo ty ibaže vacsie zavažia, dlhší beh a kopu iného v tom ale - mne ide o pribratie na svaloch a v tom to zaberá takze neviem čo chceš ty - pokial chceš chudnúť rozhodne by som pridala viaaaaaac kardia
bwt 50 beh na zemi ? - neviem kolko ti to trvá ale chudnut pri behu začínaš cca po 20 minutach klasicjeho bez-prestavkoveho okrem ineho...atd...
tak určite to nejaky efekt,aspon maly podla mna mat bude, ak upravis aj jedalniček ale toho behu by som pridala!
ked je takto krásno, tak aj ja som začala už aktívnejšie niečo zo sebou robiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Aj nejaké kliky môžeš skúsiť
A zas beh na čas no neviem skôr si skús najsť nejakú dlhú trať a ju zabehni a si povedz napr že kym to nezvládneš v poho to budeš behať a potom zvýš napr že tú trať pôjdeš zabehnúť 2x-3x
bwt 50 beh na zemi ? - neviem kolko ti to trvá ale chudnut pri behu začínaš cca po 20 minutach klasicjeho bez-prestavkoveho okrem ineho...atd...
ked je takto krásno, tak aj ja som začala už aktívnejšie niečo zo sebou robiť!
zatial tyzden intervalový beh a 6 km kazdy den
Postupne pojdem beh 8,9 kg atd snad to pomoze potom sa ozvem za take dva tyzdne