Aký má byť chalan, aby vás vo vzťahu nenudil? Čo má robiť? O čom sa s Vami rozprávať? Na druhej strane aký vzťah by vás nudil? Aké máte dôvody prečo sa chcete rozísť s chalanom?
Podľa mňa sú dôležitejšie aspekty na posudzovanie toho, prečo sa rozísť alebo nie - aký je to človek, ako sa správa ku mne, ako sa správa k iným ľuďom, či ma má rád... Ani sa nedá povedať čo kedy robiť alebo o čom sa kedy rozprávať keď to záleží od situácie a od mnoho iných faktorov.
určite že je dôležité mať spoločné záujmy. potom už to ide samé. nerada by som chodila s niekým, kto vždycky musí rozmýšlať o čom sa so mnou bude rozprávať, len aby ma nenudil. ak nás bude obidvoch baviť jadrová fyzika, tak je jasné o čom sa budeme rozprávať. správat sa ako muž k žene je síce pekné a má to budúcnosť, no... ale asi by som dlho nevydržala s niekým koho nebaví čo, čo mňa a on by to tiež nevydržal.
Sme s priateľom 8rokov Je dobré mať spoločné záujmy, ale aj rozdielne ... aspoň sa človek niečomu priučí, alebo si oddýchne Dôležité je nestrácať humor, byť tolerantný voči druhému a brať veci z nadhľadom (nikto nie je vo vŠetkom dokonalý, aj keď si to o sebe možno myslí ) Trošku empatie a celkom to ide
mal by byť romantický, úprimný, pozorný a prekvapovať ma, mať aspoň nejaké rovnaké záujmy...
nemal by byť odmeraný, ignorantský...a najdôležitejšia vec, pre ktorú sa jednoznačne rozídem je KLAMSTVO!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
nemal by byť odmeraný, ignorantský...a najdôležitejšia vec, pre ktorú sa jednoznačne rozídem je KLAMSTVO!