@salora ano, ja som uplne to samé čo ty - žilinčas, študoval strednú a posledné roky dochádzam na víkendy domov ... akurát na výške som bol už v Ostrave ... intenzita dopravy sa zhoršila rapidne za psoledných 8 rokov čo nie som v ZA
@salora MHD nevyuživám (už nie), ale pekne obnovili vozový park @uniz ák ... doprava bude lepšia až ked otvoria obchvat žiliny cez Lietavkú lúčku smer Dubná skala ... po otvorení tunela Pov. Chlmes nepozorujem zmenu v intezite dopravy na Hričovenskej ceste (vjazd do ZA)
@tomtoylc ked som naposledy doma na dovolenke, isli sme z CA do ZA a omylom sme vbehli do toho tunela do Strážova a potom nedajboh sa napojit spat na ZA ale nejaka cestna doprava ma nevzrusuje...vseobecne nemam v povahe sa ponahlat, takze ci idem 10 minut alebo pol hodinu ci stojim v kolone hodku, je mi to jedno... pamatam si este stare cesty bez dialnic, privadzacov a tunelov a bolo to super... aj teraz radsej chodim napr. do Bytce po starej ceste nez po dialnici...
@salora do BY chodím tiež po starej (dialničnú nemám kedže pracujem v CZ - neoplatí sa mi) ale ano aj ja si pamätám ked bolo menej aut a nebola každý piatok upchatá celá žilina ... je to fakt velký rozdiel v doprave po tých 8 rokoch ale tak snažím bud nejazdiť v špičke alebo využívam vedlajšie cesty, žilinu poznám celkom dobre čo sa ciest týka
@tomtoylc mám to do ZA cca 1500 km, ale aj tak občas rád idem autom... ale akonáhle prídem do ZA, auto odparkujem a využívam MHD resp. vlaky po SK, oboje mám de facto free a radšej sa vyhnem komplikáciam, stresom a nervom, lebo SK vodiči sú veľmi neohľaduplní,... v ZA alebo v takej CA či menších mestách je to čistá katastrofa...
chápem, ja som si už na auto zvykol (nie že by som bol nepohodlný ale autom som vždy a všade rýchlejšie takže šetrím čas, nie peniaze) a MHD a vlaky využívam len veľmi zriedka, výnimočne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
STAVAM SI DOMCEK V ZILINE!!!!
som žilinčan, vyrastal som v nej, študoval a rád sa do nej vraciam vždy, keď prídem na SK
@uniz ák ... doprava bude lepšia až ked otvoria obchvat žiliny cez Lietavkú lúčku smer Dubná skala ... po otvorení tunela Pov. Chlmes nepozorujem zmenu v intezite dopravy na Hričovenskej ceste (vjazd do ZA)