ak by to boli normálne správy tak prečo nie ale svojho času mi vypisovala nejaká ovca každý deň správu "ahoj ako sa máš"? tak nakoniec skončila zablokovaná
A nevadilo mi to, ale proste keď si s niekým píšeš každý deň tak po čase sa strácajú témy... Ak s tým človekom nie si nejako extrémne prepojená. Aj to som zažila, písali sme si každý deň asi trištvrte roka v kuse a stáel sme ali o čom hovoriť a tie správy boli dlhé ako slohy..
ja s tym problem nemam, pise mi tak jedna baba, ale neviem sa zbavit pocitu, ze ma chce zbalit takto kazdopadne, na flirt nereaguje, takze skor nie ako ano, cize si len tak kamaratsky pokecavame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A nevadilo mi to, ale proste keď si s niekým píšeš každý deň tak po čase sa strácajú témy... Ak s tým človekom nie si nejako extrémne prepojená. Aj to som zažila, písali sme si každý deň asi trištvrte roka v kuse a stáel sme ali o čom hovoriť a tie správy boli dlhé ako slohy..
To sú dve situácie, ktoré sa môžu stať.
ale odtial potial
a @denix kludne mi mozes napisat
ak škareda/tupá - pár zdvorilých odpovedí, pokus o najdenie dôvodu dalej sa s ňou baviť, ak 0, tak bye
A: Ahoj
B: Ahoj
A: Ako sa máš
B: Celkom dobre
A: Aha
A keď toto je celá diskusia, tak ďakujem ale nechce sa mi s tebou písať.
Lebo keď ja idem niekomu písať, tak by som ho mal upútať a nie čakáť otázky od toho komu píšem. To je blbosť.