teóriu ovládam suprovo, ale v realnej situácií neviem, neviem ako také zlomeniny a neviem čo hej, ale niečo v čom by hral aj úlohu ľudský život, tak to neviem teda.. - počítam keby som niekde ďalej na neprístupných miestach a všetko by záležalo na mne.
Dokonca som si minulé leto robila kurz na defibrilátor Ale neviem s istotou povedať, že keby naozaj k niečomu došlo, tak by som nespanikárila a nezabudla aj ako sa volám, nieto ešte že by som si spomenula niečo z prvej pomoci...
ovládam..bola som 3 krát na súťaži - z toho 2-krát sme mali 1.miesto a ešte aj na vodičáku..ale či by som nespanikárila ako ja zvyknem tak to neviem povedať
@semirgerkan tak to presne neviem my sme sa len učili, že pri priamom máme tlačiť priamo na ranu alebo tých tlakových bodov... Ale pokiaľ to nie je nutné tak použijem obväzy takže by som povedal z branných skúseností, že to nepriame využijem keď zranenie nie je vážne resp. nenarušila tepnu a to priame je pri vážnejších prípadov keď musíš priamo stláčať tie body ... ale nie som si úplne istý lebo nám to nerozdeľovali na priame a nepriame.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale zvládla by som to, občas dokážem byť v stresových situáciách taká pokojná, že som z toho sama prekvapená