Taka vec, bol som na studijnom a tam mi povedali, ze ked chcem ukoncit studium mam napisat oznamenie ze koncim a im to doniest. Taze by som potreboval poradit ako napisat lebo v tychto veciach som debil. Staci ked napisem, ze: Oznamujem, ze ukoncujem stud
Mne dala vytlačené tlačivo, kde som mal napísať aj dôvod, ale ten som nenapísal. A trvalo mi to dva dni, lebo bolo treba vysporiadať ubytovanie, odhlásiť sa z ubytovania, navyše upratať svoj bordel v izbe... A pozri si hlavne kedy je to študijné otvorené, aby si nečakal jeden deň zbytočne (ako ja ).
@rischo , mne tiez nedali tlacivo, normalne som to napisala ako ziadost, tie znaky co ma mat, ich adresa, moja adresa s obsahom, ziadam o ukoncenie studia, za kladne vybavenu ziadost vopred dakujem, podpis, datum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som napríklad písala žiadosť o prerušenie štúdia a toto mi pomohlo.
nabrala som inšpiráciu
@eirea praveze neni na to tlacivo..skurvena skola asi
@stodvacinkar par mesiacov som tam uz nebol a teraz to potrebujem oficialne skoncit..