Včera som dočítala knihu P.S. Milujem Ťa od Cecilie Ahern a fakt bola podľa mňa úžasná. Tak som sa rozohdla, že si pozriem aj film, ale ten ma nenormálne sklamal. Dokonca si myslím, že to bol najhorší film, aký som kedy videla.
Mne sa ten film neuveriteľne páčil, ale to bude asi tým, že som knihu nečítala takže nemám s čím porovnávať..každopádne myšlienka s tými kvetmi keď umrel a proste všetko...proste dokonalé revala som každých 5 minút
Knihu som čítala, páčia sa mi oveľa viac ako film. Kniha ma rozplakala, film so mnou nepohol. Oproti knihe sa mi zdal maximálne neprecítený, neviem prečo... slabý, nie tak hlboký. Boli tam moji obľúbený herci, Hillary a Butler, ale ani jeden to nezachránil. Čiže áno, súhlasím.
ja som najskôr videla film (nevedela som, že je aj kniha).. a film je podľa mňa úúúžasnýýý a potom som prečítala aj knihu a tá je ešte úúúžasnejšiaaa je tam veľa vecí, ktoré vo filme nie sú, ale chápem, že tam nemohli dať všetko, ale škoda toho, čo tam nedali...
takže, ako vždy platí, že kniha je lepšia ako film
nečítala som knihu a film bol v pohode...ale nič čo by som pozerala viackrat....akože 2x som ho videla.... ale stačilo lebo su filmy čo pozrem aj 10x a ešte nemám dosť
a uprimne zatial som videla len jeden film podla knihy ale to bolo prišerne...ale to preto že ten film aj keby som knihu nečitala bol hrozny lebo asi nizky rozpočet alebo čo...aj herci otrasny.... takže no...
@stenatko presne presne! polda mna bolo starsne od veci, ze po smrti muza sa ani nie pol roka vyspala s tym gitaristom a v knihe to ovela viac prezivala!
tak pre boha mne to pride dost logicke, ze ak si precitas knihu kde je velap onechane len a len tvojej fantazii, ze potom ked pride film, ktory vsetko skonkretni, tak ze tvoje predstavy sa nebudu zhodovat s filmom...
ja som citala aj knihu aj som videla film a paci sa mi to. taky.. vydarenejsi dojak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a aj ja, co podobne veci velmi nemusim, pozrel som si ho rad a dokonca mi neprekaza, ani ked si ho kukneme do roka 2x
Ale napr. aj Denník Bridget Jones som videla najprv film a knihu čítala potom ale aj kniha aj film sú super
takže, ako vždy platí, že kniha je lepšia ako film
a rozrevalo ma to! ale mňa rozreve veľa vecí, tak neviem...
a uprimne zatial som videla len jeden film podla knihy ale to bolo prišerne...ale to preto že ten film aj keby som knihu nečitala bol hrozny lebo asi nizky rozpočet alebo čo...aj herci otrasny.... takže no...
Kniha to bol pre mňa brak, nepohla so mnou, prišla mi strašne zle napísaná, prirovnala by som ju k Vasilkovel.
ale knihu si prečítam radšej tiež
ja som citala aj knihu aj som videla film a paci sa mi to. taky.. vydarenejsi dojak.