Prosim Vas pekne kto by mi mohol poradit kde by som si mohol precitat nejaku knihu od Pabla Nerudu v cestine alebo slovencine? A od Jana Nerudu ktora je najlepsia a tak ... Prosim vas co najviac rad okolo toho... A ktory je podla vas lepsi a v com a pre
Jednoznacne Pablo Neruda a od neho je najlepsie 20 basni o laske a jedna piesen zufalstva... ma tam niektore krasne myslienky ale kde to zohnat v slovencine nemam sajnu, skus kniznice, mozno sa postasti
vau, konecne zaujimava anketa intelektualneho mladeho cloveka ... no zial nepoznam tychto chlapikov...ked mam ja cas na knihu tak hladam nieco z medzivojnovej lit...alebo daku americku dramu,ci beatnikov...
Aha teraz som to kukal v googli a prisiel na to ze cely nazov je 20 basni o laske a jedna piesen zufalstva Prosim vaaaas poradte mi mna to strasne vzalo Ale aj Jan Neruda ma nieco dobre books.google.com .... Tam si najdite od neho knihu a zacnite citat ... ZAZERETE SA DO TOHO VAZNE , inak uputavajuce ... Sice slova uplne odveci pre tich ktori tomu vobec nerozumeju ale ked sa dokaze clovek do toho vzit je to nieco prekrasne a citit tie slova na dusi
Nie je nic jednoduchsie, ako odpoved na tuto otazku: V KNIZNICI, mlady muz, v kniznici! To je taka miestnost zapratana regalmi zapratanymi knihami vseho druhu a vseho zanru a za par korun na rok si mozes hociake a hocikolko z nich poziciat na mesiac aj viac domov a CITAT. To je taka cinnost, ze vezmes knihu do ruky, otvoris prvu stranu a po poradi si prezeras pismenka. Velmi jednoduche, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme