ešte som to nevidela ale chcela som sa ťa opýtať aspoň takýmto spôsobom že prečo si vymazavaš negativne komentare ked svoje fotky zavesíš na internetovu sieť kde ma každý nárok na názor ? O_________________________________o
PS: ako si si mohla všimnúť nie som hrubá, sarkastická ani vulgárna
Ahojte, mna ten film zaujal. Myslím,že najlepši slovensky film,čo tu na trhu zatial bol (aspon pre mňa).Síce slovenske filmy ako Janošik a pod. nemusim,lebo nestoja za nič,tento film ma zaujal. Aj herci boli v pohode Mozem len odporucat.
Videla som to a dalo sa to pozerať Myslela som si že to bude hlúposť,ale celkom ma milo prekvapili,kedže ja moc slovenské filmy nepozerám.Ale dalo sa to pozerať.
Podľa mňa to je jeden z najhorších filmov slovenskej kinematografie. Dívala som sa na to 4 hodiny, lebo naraz sa to nedalo. Neoriginálny zlepenec amerických drám o mladých ľuďoch a ich "veľkej" láske. Jedným slovom, sračka... A hocijako sa snažím, vhodnejšie slovo nájsť. Kamera, strih a hudba - skvelé. Ale dej, scenár, réžia a ostatné - slabšie, než najslabšie Samozrejme, niekomu sa to páčiť môže, ale ja patrím medzi náročnejších divákov peace - smile..
podla mna nebol najhorsi zo svk tvorby, spociatku to bolo OK, dialog medzi chalanmi pekne zachytil styl reci dnesnych mladych, tiez slusne zachytena sceneria BA, ALE potom prisli na scenu tie "sladke" romanticke dialogy (napr. scena na streche) , plne klise, ktore mne osobne pokazili filmovy zazitok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
PS: ako si si mohla všimnúť nie som hrubá, sarkastická ani vulgárna