som snedší ako ostatný a ako ostatný aj napriek tomu že sa neopaľujem ale áno páči sa mi keď som opálený tak do "zlatista" teda lepšie povedané cítim sa tak lepšie
na mne osobne sa mi paci ked som opalena lebo inak som biela ako stena ( vid prirovnanie vyssie @2 ) .. ked mam pekne hnede nozky, dekolt chrbat juuuj radost a najlepsie ked nemam zbytocne biele miesta (len tie nevyhnutne ) od oblecenia
já ti nevím karle, momentálne sa mi na mne páči opálená, ale to asi bolo len zmierenie sa s nevyhnutným sa mi ľubi aj jedna aj druhá, akurát preopaľovaná je humus celkom
Prirodzena (aj z prirodzeneho opalenia-beham po vonku a opalim sa). Nie som prave zastanca slnenia sa a lezania na deke, aby som sa opalil a solaria uz vobec nie.
To neovplyvníte, mne stačí chvíľu na slnku a som hneď opálený (tvár a časť rúk). Zato nohy, časť rúk, a trup sú naozaj bledé časti ako omietka.
Inak tiež by som chcel byť svetlejší.
A dievča, chcel by som aby mala svetlejšiu pleť tmavé (až čierne) oči a prirodzene čierne vlasy. Absolútne geniálna kombinácia, s dobrým tvarom hlavy/tváre.
mne sa paci, ked to proste vyzera prirodzene a zdravo, ziadna snehobiela ani solarkova hneda, to su extremy, nezdrave extremy. pokial je to nieco medzi tym je to v poriadku, chapem, ze kazdeho opaluje inak, ze nie kazdy si moze dovolit macat sa pri mori a podobne...
závisí to od typu človeka .. napr. moja sestra je bledá ako albín ale jej to tak svedčí, ona sa ani opáliť nechce .... a ja stále neviem či som na tom tiež podobne ako ona, pretože niektorí mi hovoria že áno som bledá a iní zas že som prirodzene snedšia .... takže vôbec netuším aký odtieň pigmentu v skutočnosti mám ..ale na mne sa mi opálenie páči, hlavne na mých 1,06m nohách takže sa rada pražím na slnku, aj cele hodiny
Také tie ohavy solárkové čo chodia, to je grcka. Ale dala by som pol kráľovstva, keby som sa vedela aspoň trošku opáliť, lebo ja mám inak kožu bielu ako alabaster pomaly, vidno mi všetky žily, cievy a na riti celulitídu (tú fakt vidno viac na svetlej ako tmavšej pokožke)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
mne sa strašne páči opálená pokožka na nej biele tielko napr.
a kazdemu to pristane podla toho ci je svetly typ alebo tmavsi takze paci sa mi aj aj (aneb zavisi od cloveka)
pôsobí to tak "zdravšie"
akurát ta moja sa mi viac páči opálená
Inak tiež by som chcel byť svetlejší.
A dievča, chcel by som aby mala svetlejšiu pleť tmavé (až čierne) oči a prirodzene čierne vlasy. Absolútne geniálna kombinácia, s dobrým tvarom hlavy/tváre.