Zdraví, chcela by som sa Vás opýtať, či niekto z Vás chodí alebo si aspoň podával prihlášku na Palackého univerzitu v Olomouci, chystám si totižto podať prihlášku a zaujímalo by ma ako to prebieha s platbou zo Slovenska bankovým prevodom, viete mi poradiť
ja som si podávala a prebieha to úplne napiču, nakoniec som to išla zaplatiť do čr priamo do banky
keď som prišla do slovenskej, baba na mňa vytiahla asi 10 stranové lajstrá , poplatok za prevod chcela pomaly väčší jak za prihlášku a ešte k tomu dodala, že mi taký prevod vôbec neodporúča, ak to nie je nevyhtnutné..
príde mi to úplne wtf, že v dnešnej dobe je taký hrozný problém s prevodom na zahraničný účet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
keď som prišla do slovenskej, baba na mňa vytiahla asi 10 stranové lajstrá , poplatok za prevod chcela pomaly väčší jak za prihlášku a ešte k tomu dodala, že mi taký prevod vôbec neodporúča, ak to nie je nevyhtnutné..
príde mi to úplne wtf, že v dnešnej dobe je taký hrozný problém s prevodom na zahraničný účet