ja pouzivam vacsinou garnier. nie je to nieco uzasne, ale som s nou vramci moznosti celkom spokojna. a vlasy farbim roky rokuce, na hlave som mala uz asi vsetko, takze mozem porovnavat.
palette je ten najvacsi sajrajt, ktory si mozes dat na hlavu. spytaj sa akejkolvek kadernicky. mozno to dlhsie vyrdzi, ale kvalitne ti to znici vlasy. mozno nie hned po prvom farbeni (po prvom farbeni ti to "iba" kvalitne porozstiepuje korienky), ale skor ci neskor urcite. potom sa len netreba cudovat, ze ti ostane na kefe polovica vlasov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
palette je ten najvacsi sajrajt, ktory si mozes dat na hlavu. spytaj sa akejkolvek kadernicky. mozno to dlhsie vyrdzi, ale kvalitne ti to znici vlasy. mozno nie hned po prvom farbeni (po prvom farbeni ti to "iba" kvalitne porozstiepuje korienky), ale skor ci neskor urcite. potom sa len netreba cudovat, ze ti ostane na kefe polovica vlasov.
inak vazne super drzi a mozno jedine to negativum, ze viac vysusuje vlasy ako ostatne farby, ale ak si po farbeni hodis par kur tak nie je problem..