Asi to nebolo prvý krát, no bolo to najkomickejšie:
-spolužiak: ,,Vieš, chcel som ti povedať, že sa mi dosť páčiš."
-ja: ,,Ticho, nepočujem, čo hovorí profesorka!"
hmmmm to je otazka... ja som bola vzdy v kolektive ta najskaredsia a najtichsia, cize si ma nikdy chalani nevsimali, takze si vlastne ani nespominam kto mi to mohol povedat. asi nejaky moj prvy kvazi frajer.
Keď som chodila do škôlky, povedal mi to jeden spolužiak.
Bol to taký zlatý blondiačik(teraz je z neho riadny Fuckboy) a furt sa so mnou hral na rodinu.
Ja som bola mamka, on tatko a bábiky boli deti.
Chodil aj akože do prace a vždy mi dal pusu keď odchádzal.
Ale ako mi to povedal si nepamätám, len si pamätám ako sme sa hrali na rodinu a každému hovoril že si ma vezme za ženu.
Pamätám si prvé dni na strednej škole. Tam mi v šatni povedala spolužiačka "Taký pekný chlapec a vôbec sa mi nepozdraví...". Neviem, či bola prvá, ale toto je asi najstaršia spomienka.
Prvý krát moja babka . A môžem napísať aj druhý, lebo to bol posledný krát : Keď som bol pozrieť babku, čo (už je v nebicku ) na urgentne, tak zdrav. sestra ( tak do 50tky) povedala že aký fešák ich prišiel pozrieť.... už som kupoval kvety, a objednával hotel na svadbu. No a potom mi povedala neskôr že to bol len kompliment .. Do teraz si to predstavujem keď si (ne)robím dobre. Kto by to bol povedal.
v tretej triede na základke
teda to bolo, že "je do mňa"
a tak sme spolu aj akože chodili, tie asi dva dni, kým mi neoznámil, že už nie je do mňa ale do Miši alebo Zuzy, lebo sa ešte nerozhodol :/
so ženským pohlavím si to hovoríme stále ....prídem do školy a hneď vidím, že spolužiačka pekne upravená a nikdy si neodpustím poznámku "Jej dnes si ale krásna" a úsmev, ktorý človeku vyčarujem na tváry ho skrášli ešte viac a tak nejak sa mi to vracia čiže ani nemam pocit, že by to hovorili moc uprimne ale je to také mile gesto čo vás urobi šťastnými....ale od mužského pohlavia to prišlo asi nedávno tak úprimne od frajíra
Jedna tlstá, škaredá a bohatá. Zdalo sa jej, že som ľahká korisť.
Vlastne nie. Jedna pekná, chudobná a šialená, keď som mal 12r. a ona 17r. Boli sme na svadbe a odviedla si ma von, že sa chce so mnou milovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tak isto neviem...
-spolužiak: ,,Vieš, chcel som ti povedať, že sa mi dosť páčiš."
-ja: ,,Ticho, nepočujem, čo hovorí profesorka!"
Bol to taký zlatý blondiačik(teraz je z neho riadny Fuckboy) a furt sa so mnou hral na rodinu.
Ja som bola mamka, on tatko a bábiky boli deti.
Chodil aj akože do prace a vždy mi dal pusu keď odchádzal.
Ale ako mi to povedal si nepamätám, len si pamätám ako sme sa hrali na rodinu a každému hovoril že si ma vezme za ženu.
teda to bolo, že "je do mňa"
a tak sme spolu aj akože chodili, tie asi dva dni, kým mi neoznámil, že už nie je do mňa ale do Miši alebo Zuzy, lebo sa ešte nerozhodol :/
Vlastne nie. Jedna pekná, chudobná a šialená, keď som mal 12r. a ona 17r. Boli sme na svadbe a odviedla si ma von, že sa chce so mnou milovať.