Čaute potrebujem poradiť hlavne od skúsenejších báb . Mám frajerku a ide o to že dneska sme ako tak" sexovali " , proste som do nej asi 2 krát strčil kkt a vytiahol ho , nechceli sme aby stratila panenstvo.
a teraz (ne)odbornejsie: panenska blana sa moze pretrhnut pri sporte, bicyklovani, resp. pri masturbacii... to ze dievca nema panensku blanu este neznamena ze nie je panna... panna je oznacenie pre zenu ktora este nemala pohlavny styk, teda nemala penis v sebe...
takze v preklade: aj ked si jej tym 2 krat strcenim nepretrhol blanu (alebo ju uz ani nemala), to znamena, ze uz nie je panna... ale nechapem aky vyznam malo strcit do nej dva krat, ved to ste si ani jeden z vas neuzili ani nic uz sa tesim na diskusiu "dva krat som jej strcil, je tehotna?"
@bloodsuckingvampire v stredoveku, ked zeny museli cakat so sexom do svadby (je to diskutabilne, kedze vtedy sa brali ako 14 rocne ) boli specialne zeny, ktore robili aj porobne babice a pred svadbou kontrolovali neveste blanu... co ty vies, mozno sa to dnes este pouziva
Ak jej ocko zistí že si ju natrhol máš po piči.Len nechápem čo ťa to tak trápi či je alebo nieje po tvojom výkone panna.Zalep jej ju sekundovým lepidlom a bude panna ako lusk.
Si ty teda jebak nad jebakov. Teraz zacni strkat eurace do prasiatka, lebo neviem-neviem, ci ti poistovna preplati cely chrup, ktory ti rozbije jej rozzureny otecko...
Idioti, smejete sa tu. Len tak pre informáciu, sex pred svadbou je smilstvo alebo s hocikým len aby bola prča. Nad tým by som sa pozastavil a uvedomil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Panenská blana sa pokojne mohla pretrhnúť pri športe alebo tak
a strčil si ho do nej a nechceli aby stratila panenstvo? nemal si nič nikam strkať.
takze v preklade: aj ked si jej tym 2 krat strcenim nepretrhol blanu (alebo ju uz ani nemala), to znamena, ze uz nie je panna... ale nechapem aky vyznam malo strcit do nej dva krat, ved to ste si ani jeden z vas neuzili ani nic uz sa tesim na diskusiu "dva krat som jej strcil, je tehotna?"
Kde je Krutafunebracka ked ju treba?