čaute ludia potrebujem radu. Potreboval by som kúpiť toto » paralyzer.sk/paralyzer-secur... prípadne niečo podobné ale nie za takú velkú cenu. Na ebay nemôžem nič nájsť proste .. pomôžte mi
@Marp v polovnictve v seredi som kupil za 55 najvykonnejsi co sa da zohnat, je na dve 9V baterky a pol mega voltov a ver ze podstivych, kohokolvek to zlozi, je kusok vacsi jak tento ale tieto male sracky co robia len prskavy efekt su na hovno, na trhoch to bezne predavaju po 35 eur ale je onicom, kup si poriadny ked uz a nie sracky. na bazosi mas podobne tomu tvojmu a to su onicom. » www.hermes.sk/elektricke-para... tam co na tvojom pisu tak tie 3 mega voltov ani zdaleka nema. mal som na jednu baterku to bol celkom ok ale nedostatocny, potom som mal taky jak chces kupit ty no to je uplne o nicom to bolo este horsie ako ten na jednu baterku, tento je uplne neporazitelny.
@zajkousko jaky silak uz sa klepeme krestan silou a pestami konecne si to napisal kamarat mi stale hovory, nik nieje taky velky aby sa do truhli nevosiel
@zajkousko kokotka mas v gatiach , ja sa len smejem ze v dnesnej dobe niekto sa chce ohanat pestami, normalne by som dal nazov ze peste vs 500 mega volt ale pest vs magnum. na urcite veci peste mat nemusis.
@zajkousko a este aby som nezabudol, on nikde nepise ze tym chce ublizovat ale eln sa pital kde zohnat za lacno. Ja mam horsie veci ako je nejaky palarizer ale ver alebo nie ani raz som nepouzil. To je na obranu prioritne a nie na utok. a nezabudaj ze nielen clovek ta moze napadnut ale aj pes, proste nikdy nevies.
@tasha5 a ty vies vsetko predpokladam ze ma poznas a aj zajkauska posudit cloveka na zaklade pisania ty budes genius ten pes na fotke co mas mi pripomenul jeden obrazok tu od googla, mozem otehotniet od psa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pozri toto: » www.commando.sk/vysledok-hladan...
@zajkousko vieš, nie každý je kňaz ktorý ohlupuje ľudí a sa ešte k tomu na tom aj nabalí a ktorý zarába pomaly viac ako poslanec
si zabil
ale dobre, osobne niečo take nepouživam, pre mňa su najlepšou obranou moje peste a tie už rozbili nejednu držku :ehm:
nemám prečo cigániť, to je predsa kresťanska povinnosť hovoriť pravdu a že ma nejaký kkotko ako ty bude za to zosmiešňovať, je predsa jasné nad slnko
smutné
ale rozumela si o čom točíme, takže ako sa hovorí koň ma štyry nohy a predsa sa potkne
hehehhehehehheh
tak aby nebola nuda vieš mojka moja zlatá