Čaute som deviatak a rozhodol som sa ísť na PM 5 a tak som sa chcel spýtať ľudí na fóre ktorí tam chodia či by mi nevedeli povedať aké boli prijimacky z matiky a sloviny, či boli ťažké alebo načo sa mám asi tak najviac sústrediť a ak sú niekde nejaké min
tak podľa mňa pokiaľ si totálne neflákal celých 9 rokov a mal si aspoň ako-také známky, tak by s prijatím nemal byť problém alebo keby aj bol, tak na odvolanie by ťa mali vziať určite
no ako povedala ešte moja výchovná poradkyňa zo základnej, že: "Ťažšie je školu zvládať a udržať sa tam, ako tam byť prijatý." ono to možno asi viac platí na vysokoškolákov, ale aj tak aj tam sa budeš musieť učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Uč sa, ale maj to úplne u prdele a nestresuj
Napíšeš to lepšie
Vždy to funguje
no ako povedala ešte moja výchovná poradkyňa zo základnej, že: "Ťažšie je školu zvládať a udržať sa tam, ako tam byť prijatý." ono to možno asi viac platí na vysokoškolákov, ale aj tak aj tam sa budeš musieť učiť