Ahoj.Neviem sa rozhodnut medzi gymnáziom Park Mládeže a Srobárkou. Počula som,že na obidvoch je to hrozne...no ak chodíte na jedno z nich,tak prosím napíšte či je to dobra voľba. A ci musim mat vynikajúce známky?
@nathalicatko ... Šrobárka a zabiják? .. bitch, please..
@sanamiraven Na Šrobárke môžeš chodiť fajčiť po piatej hodine oproti na UPJŠku, po tretej si môžeš skočiť cez okno, zas na cigu a spokojne sa vrátiť cez vrátnicu. Môžeš si falšovať veľa ospravedlneniek, na hodiny chodíš ako sa ti chce, pretože sem-tam ti tam ani profáci neprichádzajú. Zastupované hodiny taktiež slúžia na fajčenie, kedže ani tam nikto nechodí. Vyučovanie je nuda, čučíš do steny, učíš sa preambulu. Bufet má dobrý výber.
Minuly rok mi tam maturovala sesternica - na Šrobárke.
A vzali ju na právo - UPJŠ + takmer celu jej triedu.
Šrobarka má jednoznačne meno, takže dostať sa potom na VŠ nebude taký problém, treba však rátať s tým, že ak vám dajú na maturite 3 zo sloviny, tak je to brané ako by ste dostali na hocijakom inom gymku jednotku.
@agrilka veď tvoja sestra musí vedieť o čom hovorím. Je to ťažké gymko, ale potom sa aspoň nebude stresovať čo s výškou.
@nathalicatko momentálny priemer z koncoročných 1,07 a nejako som sa neuhnal k smrti... momentálne na polroka 1,35 aj to s tým, že som sa absolútne prestal zaujímať o matematiku. Je to zlé?
@bibla nahodou, ja som chodila na trebisovsku a pacilo sa mi to tam je to tiez podla mna dobra skola, chodim teraz na vysku a nemam nejaky problem s nou, dnes ti poviem, ze podla mna je jedno medzi tym, ci chodis na srobarovu, postovu abo trebisovsku. su to skoly dost na dobrej urovni a zaklad ti daju rovnaky... a co je napr. teraz menej narocne na trebiske ako na srobarke tak uvidis, ze ked to budes potrebovat das si z toho maturitu, na seminaroch vas to tak nadrtia, ze budes zasnut ja som maturovala z matiky, nikdy som super z matiky nebola, nevedela som vypocitat nieco, co som predtym uz takym istym sposobom nepocitala, v maturitnom to bolo take iste, proste matika bol moj pomaly kamen urazu a teraz som na vyske, na ekonomickej unvierzite, kde matiku urobilo 20 ľudí z 90 a som medzi nimi aj ked sa mi zdalo, ze z matiky nie som dobrá na trebiške, na výške sa ukázalo, že mám na to
@kajaa no ja z matiky chcem ísť a myslím si, že matika mi ide.. len niekedy sa nudím :/ ale inokedy som zas rada, že toho nie je až tak veľa, lebo nestíham len tie naše holky.. no bez komentára
@bibla no tak neviem, kto ťa bude mať v maturitnom, nás mala andrášová, ona učila dosť precízne, zároveň pripravovala na vysokoškolské štúdium... ale ona tento rok učí pokiaľ viem posledný rok, potom ide do dôchodku... nikto ju moc nemal rad, ale naučiť podla mna celkom vedela najmä na teórii dosť buzerovala, ale prišla som na VŠ na to, že každý matematikár je zaťažený na teóriu, neviem čím to bude ...
@kajaa asi ale písomka z teórie bola len táto. neboli bohvieaké známky, to si vieš predstaviť takže už len keď pri tabuli skúša, tak dá nejakú otázku ..
@bibla hej pri tabuli to viem, sa nás pýtal vždy jednu, dve otázky z teorie ale pisomky sa unho dobre robia, vela u nas nechodili na pisomku umyselne, a potom si radsej napisali v dodatocnom termine, pricom vzdy na riadnom termine to niekto odfotil a mali uz zadania a sa naucili iba tie priklady a mali jednotky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
no ja nevravím,že je to hrozné,len že som čítala kadejaké články o nej.
@sanamiraven Na Šrobárke môžeš chodiť fajčiť po piatej hodine oproti na UPJŠku, po tretej si môžeš skočiť cez okno, zas na cigu a spokojne sa vrátiť cez vrátnicu. Môžeš si falšovať veľa ospravedlneniek, na hodiny chodíš ako sa ti chce, pretože sem-tam ti tam ani profáci neprichádzajú. Zastupované hodiny taktiež slúžia na fajčenie, kedže ani tam nikto nechodí. Vyučovanie je nuda, čučíš do steny, učíš sa preambulu. Bufet má dobrý výber.
A vzali ju na právo - UPJŠ + takmer celu jej triedu.
Šrobarka má jednoznačne meno, takže dostať sa potom na VŠ nebude taký problém, treba však rátať s tým, že ak vám dajú na maturite 3 zo sloviny, tak je to brané ako by ste dostali na hocijakom inom gymku jednotku.
@agrilka veď tvoja sestra musí vedieť o čom hovorím. Je to ťažké gymko, ale potom sa aspoň nebude stresovať čo s výškou.
Podľa mňa je preto Šrobárová nejlepšia voľba.
ale si myslím že šrobárka už nie je na takej úrovni ako bola kedysi.. len má meno...
podla mna park a šrobárka sú už skoro na tej istej úrovni.. len na šrobárke to profesori až príliš prehánajú pretože je to SROBARKA
je to to isté
ale ako si povedala.. šrobárová má meno...
Čo mi pripomína, že preambulu ešte vždy neviem tak plynulo, ako by sa mi žiadalo.
@13 ja už len útržky, dávno som nečítal...
@bibla nahodou, ja som chodila na trebisovsku a pacilo sa mi to tam je to tiez podla mna dobra skola, chodim teraz na vysku a nemam nejaky problem s nou, dnes ti poviem, ze podla mna je jedno medzi tym, ci chodis na srobarovu, postovu abo trebisovsku. su to skoly dost na dobrej urovni a zaklad ti daju rovnaky... a co je napr. teraz menej narocne na trebiske ako na srobarke tak uvidis, ze ked to budes potrebovat das si z toho maturitu, na seminaroch vas to tak nadrtia, ze budes zasnut ja som maturovala z matiky, nikdy som super z matiky nebola, nevedela som vypocitat nieco, co som predtym uz takym istym sposobom nepocitala, v maturitnom to bolo take iste, proste matika bol moj pomaly kamen urazu a teraz som na vyske, na ekonomickej unvierzite, kde matiku urobilo 20 ľudí z 90 a som medzi nimi aj ked sa mi zdalo, ze z matiky nie som dobrá na trebiške, na výške sa ukázalo, že mám na to