ako často sa stretavate vy so svojou polovičkou? travite spolu veľa času?
vyhovovalo by vam, keby ste sa stretavali len raz tyždenne, alebo je to podľa vas malo?
zo začiatku je to podľa mňa jedno... ale postupom času... no neviem... ako by to vyzeralo keby sa nejaký pár stretával niekoľko rokov raz za týždeň? ako nejaký milenecký v pohode, nedbám... ale nejaký taký, ktorý má v úmysle byť spolu aj každý deň (napríklad v manželstve), tak to mi príde trochu, vlastne úplne divné...
ako sa dá, tak sme spolu.
nakoľko nie sme z rovnakého mesta a ja ešte dokonca študujem v úplne inom meste tak je to zložitejšie.
občas sa stane, že nie sme spolu aj tri týždne ale potom si to vynahradíme a sme spolu dva týždne vkuse.
ale väčšinou sme spolu tak, že týždeň vkuse spolu, potom týždeň od seba.
celkom nám to takto vyhovuje. radšej sme spolu dlhšie vkuse a žijeme spolu ako keby máme byť spolu každý deň ale len na pár hodiek.
ale byť spolu len raz za týždeň by mi nestačilo.
ja sa s frajerku stretavam piatky, nedele a utorky po skole nachvilu... a pohode ked cem viac casu preseba ta to vysvetlim a pohode co som mal babu predtym tak raz za dva tyzne ale byvala moc daleko tak to preto... aj tak to bolo na hovno...
raz týždenne mi je málo ale stalo sa, že sme sa nevideli dva týždne.
aj teraz sme momentálne spolu, celý týždeň je u mňa, nevadilo by mi ani kebyže sme spolu každý deň, znášame sa veľmi dobre!
neviem, zatiaľ neviem odhadnúť periodicitu nášho stretávania sa, lebo sme spolu krátko.. ale raz týždenne je v pohode, nie veľa, ale vydržať by sa to dalo.. skôr nechápem stretávať sa každý deň
Bývame spolu... len cez skúškové a leto je to nahovno....
predtým sme sa stretávali tak,že som došla v piatok a do soboty len... škola bola na prvom mieste takže...sa nedalo ani inak.
bývame spolu ale predtým sme mali vzťah na dialku. čiže 1x alebo 2x do mesiaca sme sa stretli bud na vikend alebo len na den. tak sme boli asi polroka a potom další vyše polrok už byvame spolu
stane sa vynimocne, ze sa vidime len raz do tyzdna, ale vtedy to uz zacina byt so mnou zle.. ale minimalne 2x do tyzdna sme spolu a aj to sa mi zda malo. ale si hovorim, ze s nim budem (dufam )po zvysok zivota tak to neberiem az tak velmi tragicky.
S ktorou teraz? Nemám polovičku, no ale nič to..
Aj keby, nepotrebovala by som byť so svojou polovičkou stále. Trocha voľnosti pre oboch.
Tak neviem, či by mi to vyhovovalo, ale viac-menej by mi to veľmi nevadilo.
keď to šlo, boli sme spolu každý deň. ale včera mi odletel do Afriky na polroka a skoro som ho prizabila, keď mi až dnes večer dal vôbec vedieť, že žije. tam samí teroristi a zlodeji a vraj neboj sa o mňa.
Vzdy som si vravela, ze po predchadzajucich skusenostiach by som uz nechcela vztah na dialku. Ale okolnosti zauradovali a stalo sa. Nie je to dobre a opat zas vravim. Uz nikdy nechcem vztah na dialku.
V poslednom čase sa vidíme len cez víkendy, lebo skúškové a choroba a robota a preto mám rozkúsané pery. Inak aj cez týždeň dva-trikrát. Ale aj tak je mi to málo.
polovicku vidim minimalne 5x tyzdenne (spoluziaci) a ked nahodou aj kazdy den pocas nejakych dvoch tyzdnov tak mi to ani trochu nevadi
asi mi to takto aj vyhovuje
Skoro každý deň, keď to ide..1-3 krát do týždňa by bolo pre mňa strašne málo :/ cítila by som sa osamotená, čiže radšej by som ostala sama Ale jasné, keď to nejde inak, tak aj raz do mesiaca je veľa
keď tak nad tým uvažujem, sme spolu každý deň v v bežnom týždni okrem soboty (vtedy som doma). Ale často sme spolu aj celý víkend keď ostanem v NR alebo on príde k nám, a keď su nejaké prázdniny Vianočne, letné etc sme od seba maximálne 4-5 dní.. a je to super, nemenila by som, je nám spolu super!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nevidim zmysel v tom, aby som sa mal chciet umyselne s frajerkou stretavat len raz do tyzdna
nakoľko nie sme z rovnakého mesta a ja ešte dokonca študujem v úplne inom meste tak je to zložitejšie.
občas sa stane, že nie sme spolu aj tri týždne ale potom si to vynahradíme a sme spolu dva týždne vkuse.
ale väčšinou sme spolu tak, že týždeň vkuse spolu, potom týždeň od seba.
celkom nám to takto vyhovuje. radšej sme spolu dlhšie vkuse a žijeme spolu ako keby máme byť spolu každý deň ale len na pár hodiek.
ale byť spolu len raz za týždeň by mi nestačilo.
aj teraz sme momentálne spolu, celý týždeň je u mňa, nevadilo by mi ani kebyže sme spolu každý deň, znášame sa veľmi dobre!
Občas si od seba oddýchnuť je ok ale inak si ani neviem predstaviť dlhšie odlúčenie ak niekoho naozaj milujem.
predtým sme sa stretávali tak,že som došla v piatok a do soboty len... škola bola na prvom mieste takže...sa nedalo ani inak.
V našom vzťahu sa nič nezmenilo, takže nezáleží, ako často sme spolu, ale že spolu vôbec sme.
Vyhovuje mi to. Kým neplánujeme svadbu, stačí to.
Aj keby, nepotrebovala by som byť so svojou polovičkou stále. Trocha voľnosti pre oboch.
Tak neviem, či by mi to vyhovovalo, ale viac-menej by mi to veľmi nevadilo.
alebo raz do dvoch
@11 to znie ako One Day...s tou si nezačínaj, prejde ju nákladiak
asi mi to takto aj vyhovuje
bo sa skladám z dvoch polovičiek.
takže také riešiť nemusíím! :happy:
iba môj zadok sa delí na dva polky