zamyslali ste sa niekedy nad tym co vsetko ocakavate od svojho potencionalneho priatela resp. co by "mal mat" ? (vlastnosti- charakterove aj fyzicke) ake?
no ja sama viem čo chcem... ale určite neznížim latku, len preto, aby som neostala sama....radšej odídem naprázdno ako keby som sa mala uspokojiť s niečim, čo mi je proti srsti...
Zamýšľam sa nad tým vždy, keď vidím svôjho priateľa...pretože on je presne taký partner, akého som vždy chcela mať....tolerantný, spoľahlivý, dôverčivý, zodpovedný a hlavne neskutočne milujúci...a veľký gentelman....miluje moje škaredé tetovanie, volá ma Rusalka, varí mi palacinky a skvelo vyzerá je ten najlepší partner, po akom som kedy snívala
@ladylebensgefahr "dôverčivý" nie je moc vlastnost, ktoru by som chcel od partnerky potom radsej ked sa vezmete, mu nedavaj do opatery vacsie ciastky penazi
Ten môj mi vyhovuje po všetkých stránkach, síce občas máva také...povedzme výkyvy, ale dúfam, že ma počúvne a naučí sa ich aspoň trochu zmierniť. Pretože potom som vykývaná aj ja a nechcem, aby som bola kvôli frajerovi smutná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no ja sama viem čo chcem... ale určite neznížim latku, len preto, aby som neostala sama....radšej odídem naprázdno ako keby som sa mala uspokojiť s niečim, čo mi je proti srsti...
to je asi to najhlavnejšie kritérium.
a to stačí, nie?