Za ako dlho môže nízke IQ, v kombinácii so vzťahovou frustráciou a aspergerovým syndrómom prerásť do tohto problému? Rád by som sa o tejto téme dozvedel viac.
Mozno neviem, co je aspergerov syndrom, ale nevylucuje sa to s tym nizkym iq? Lebo mne sa zda, ze to bolo prave vysoke iq, ktore clovek s takym syndromom ma…
No odhliadnuc od tejto nezrovnalosti v modelovej situacii, podla mna sa to moze stat, ale uplne rovnako sa nic take stat nemusi. Zalezi od okolnosti, ktore vplyvaju na momentalny psychicky stav toho cloveka, ci nastane nejaka stresova situacia, ci ma nejaku odbornu starostlivost, ci su vobec take problemy priznane a riesene, milion dalsich faktorov.
Na to ti podla mna neda odpoved ani psychiater, ani len ci sa to urcite stane, nieto este nejaky casovy horizont ?♀️
kazda frustracia moze podla mna prerast do agresivity, zalezi najviac asi od povahy cloveka - rozdielne bude ako sa agresivita potom manifestuje
a @5 ma trefnu poznamku, Asperger je vysoke IQ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
No odhliadnuc od tejto nezrovnalosti v modelovej situacii, podla mna sa to moze stat, ale uplne rovnako sa nic take stat nemusi. Zalezi od okolnosti, ktore vplyvaju na momentalny psychicky stav toho cloveka, ci nastane nejaka stresova situacia, ci ma nejaku odbornu starostlivost, ci su vobec take problemy priznane a riesene, milion dalsich faktorov.
Na to ti podla mna neda odpoved ani psychiater, ani len ci sa to urcite stane, nieto este nejaky casovy horizont ?♀️
a @5 ma trefnu poznamku, Asperger je vysoke IQ