Ahojte. S priatelkou som 5 rokov spolu. Presli sme si naozaj vsetkym. Vztah bol krasny. Nikdy vacsie problemy no teraz mi povedala ze chce pauzu. viem ze vo veci nie je iny chlapec. Pauza trva 5 dni a na druhy den mi uz pisala ako jej chybam. Neviem co ma
@2 smutne ale vacsinou je to pravda.... pokial človek miluje tak nepotrebuje pauzu na to aby si rozmyslel, lebo tam nie je čo rozmýšlať. Keď chce byť s tebou spraví všetko pre to aby bol s tebou ten človek pokial nechce, tak je to niečo takéto ako pišeš v @3
pauza je somarina. To museli zeny vymsliet, lebo mi to nedava zmysel, ako sa mozete mat radi, ked sa nasilu odlucite, ak by si jej skutocne chybal, nevymyslala by hluposti a radsej s tebou problem riesila, takto len odklada nieco. Ked s tebou nechce byt a nema cas, staci povedat, ale po piatich rokoch vymysla. Ta musi mat strasnu depresiu, ked musi hrat formu. Ty len nerob ako ona piska. Takto sa este vacsmi odlucite. Ziadne take ze si chybate. Jej ides na nervy, ale chce to spravit formalne. Stale nechapem, co tym sleduje. Ako male deti.
@savvym je to stale horsie a horsie. Teraz za noc placucich smajlikov posiela. Ze ako jej chybam. Ale ja uz neodpisujem ani nereagujem. Neviem ci robim dobre alebo zle. A zacinam mat take myslienky, ci by som ju este chcel, ked mi dokazala spravit nieco taketo. A bolo to zo dna na den. Den predtym ako s tym prisla sme este boli u mna a perfektne sme sa bavili. V stredu prisla s pauzou, vo stvrtok sme boli spolu (tiez vsetko super, bozkavali sme sa, hovorila mi do oci ze ma lubi a tiez sme sa milovali. Ked bola pri mne tak bola uplne ina.) No v piatok som jej napisal ze ako sa rozhodla a ona ze nemam na nu tak tlacit a odvtedy som jej uz nenapisal ani som sa jej neozval
Ehm trošku si protirečíš... Lebo ak "vzťah bol krásny" tak ste si neprešli "naozaj všetkým" ..
Častou príčinou takéhoto niečoho je buď nuda vo vzťahu a nebaví ju ten stereotyp alebo chuť zažívať niečo nové.
Nakoľko ste 5 rokov spolu nie je 5 rokov ako 5 rokov. Lebo ak spol ani nebývate ani nič a 5 rokov sa len občaš stretávate je rozdiel ako keď spolu žijete. Je veľa informácií ktoré treba vedieť aby sa dalo niečo poradiþ a riešiť.
Nemám rád reči typu že nemáš skákať ako ona píska, pretože vzťah je aj o kompromisoch. Ale ked je jasné že slečna vymýšľa tak ju pekne vydus ale tiež asi iba s mierou, zbytočné naťahovačky nikomuneprospejú.
Ja mam 22 ona ma 21. Nebyvame spolu. Sme spolu 4-5krat do tyzdna. Neviem ci si protirecim, ale jednoducho pisem to tak ako citim. Ja som tam videl asi len to pekne lebo aj na tie obcasne hadky som zabudal a uzival si zivot spolocny. Nebyvali sme spolu len kvoli jej rodicom, lebo povedali ze ked bude byvat so mnou tak ja budem musiet zatiahnut svoj zivot, jej zivot a aj byt napr. Byvat sme spolu chceli zacat ihned po skole...
@16 ..tak môže (ale nemusí) to byť aj tým. mám jednu kamošku v podobnej situácii, je totálne šťastne zadaná, no je to jej prvý, sú spolu už dlho a on jej tvrdí že už navždy a ona má také obavy, že aj keď je úžasný, či je to ten pravý, a či by iný nebol lepší...
@lujly nj, takyto scenar je vlastne celkom dost casty, vkuse ludia vo vztahoch rozmyslaju ,,ci je to ten pravy" a ,,ci by mi nebolo lepsie s niekym inym"....a to je strasne sebecke podla mna, lebo ved ak toho cloveka lubim tak sa sakra nepozeram na to ci by MNE nebolo lepsie s niekym inym (jasne, to by tak mohlo byt vzdy, the grass is always greener on the other side) ale davam tomu cloveku dostatok lasky na to, aby zrovna NAM dvom mohlo byt najlepsie na svete...pretoze to cele aj tak zalezi len od nas dvoch...teda viem, ze teba sa to netyka len som sa k takemuto niecomu chcela vyjadrit uz asi strasne dlho
Dievcata dakujem, ze reagujete hlavne vy viem ze 5 rokov sa len tak zahodit neda. Ale povedal som si jedno. Ked to vie ona tak zahodit, tak zahodim to aj ja. Som predsa 22 rocny chlapec. Svet mam otvoreny. Teraz budem mat aspon ten svet naozaj otvoreny. A bomba je to, ze dnes mi pisala cely den ze ako jej chybam. A teraz mi napisala ze nebudeme na nic tlacit a nevie ci chce byt vobec vo stvrtok so mnou. Tak ja som sa zatal. a v hlave to mam usporiadane tak, ci vobec ju chcem vidiet este niekedy v mojom zivote. Dobre ze som si dnes vypil a uvedomil si ze predsa nie je jedina zena na svete. A v konecnom dosledku bude lutovat len ona...
no ak jeden povie vo vztahu ze chce pauzu jednoznacne uz toho druheho nelubi a je za tym niekto iny...vsak naco by si aj davali 2ja ludia co sa lubia pauzu..je to len take taktne naznacenie ze uz dalej nechce pokracovat a urcite by som sa zacal od nej odosobnovat kym je cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Častou príčinou takéhoto niečoho je buď nuda vo vzťahu a nebaví ju ten stereotyp alebo chuť zažívať niečo nové.
Nakoľko ste 5 rokov spolu nie je 5 rokov ako 5 rokov. Lebo ak spol ani nebývate ani nič a 5 rokov sa len občaš stretávate je rozdiel ako keď spolu žijete. Je veľa informácií ktoré treba vedieť aby sa dalo niečo poradiþ a riešiť.