Ahojte,
po dlhej dobe zváženia si chcem zriadiť účet v paypal. Poprosil by som celé info ohľadom tejto službe, Vaše skúsenosti, rady, ako to celé funguje, a pod. Hlavne ma zaujíma prevod z bankového účtu na účet paypal. Ako funguje prevod € napr. z TatraBanky účtu na účet Paypal. Ďakujem.
nedám nad paypal... môžem len odporúčať... tak v skratke:
1. neplatíš za vedenie účtu
2. s tatrabnakou to funguje vynikajúco
3. ak platíš paypalom v nejakom eshope tebe nezarátavajú žiadne poplatky
4. môžeš platiť cez paypal a aj keď nemáš žiadný zostatok na pp účte, strhne to priamo z banky
poplatky platíš iba ak by ti niekto poslal peniaze napríklad cez invoice, alebo za goods ak ti niekto pošle peniaze a posielá to cez friends & family tak to je bez poplatkov.
ak by boli nejaké ďalšie otázky tak si daj PayPal stránku a choď na FAQ
Ako funguje prevod z bankového účtu napr. TatraBanka na účet Paypal. Paypal je vo forme účtu, alebo?
Ako napr. prevedieš cez IB TatraBanky peniaze na Paypal účet?
Paypal účet obsahuje číslo účtu a IBAN ?
no čo ti poviem. uz par rokov ho aktivne vyuivam kvoli praci. hej, zrob si ho. casto clovek ani moc inu moznost nema. a fakt ako 5skund googlenia a najdes vsetko co potrebujes vediet
@bordeauxfr pp účet nemá iban ale tvoj email cez ktorý si sa registroval, takže niekto ti chce poslať €€€ dáš mu svoj email a ti príde automaticky na pp pretože to máš registrované na email... pokiaľ by si chcel platiť a nemáš peniaze na pp tak to nevadí lebo ti automaticky strhne z bankového účtu takže nemusíš mať zostatok na pp aby si mohol zaplatiť... alebo potom si samozrejme môžeš aj pridať €€€ na pp účet ale pravdupovediac to som ešte nerobil väčšinou si posielam z pp na účet... samozrejme musíš si do pp profilu pridať svoj bankový účet
Asi sa nechápeme. Dajme tomu, strana A a B.
A: chce poslať zo svojho účtu TatraBanky na cudzieho vlastníka účtu Paypal
B: Cudzí vlastník Paypal
Ako strana A pošle cez InternetBanking peniaze, kedže ak chceš poslať peniaze cez internet banking(TatraBanka) na cudzí účet Paypal, ako ?
Kedže píšeš, že Paypal nemá IBAN a číslo FORMÁT.
Toto ma iba zaujíma. Do IB sa nedá napísať len email, ale do IB potrebuješ zadať IBAN, čiastku atd..
tak logicky obe strany potrebujú paypal... nevidím dôvod prečo by mal niekto cudzí cez IB posielať niekomu na paypal, keď mu môže poslať cez svoj vlastný paypal a príjemca to má na pp hneď... keď chce niekto cudzí posielať cez IB na pp myslím že to nejde kedže potrebuješ IBAN etc, to ti už rovno môže poslať na tvoj bankový účet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
po dlhej dobe zváženia si chcem zriadiť účet v paypal. Poprosil by som celé info ohľadom tejto službe, Vaše skúsenosti, rady, ako to celé funguje, a pod. Hlavne ma zaujíma prevod z bankového účtu na účet paypal. Ako funguje prevod € napr. z TatraBanky účtu na účet Paypal. Ďakujem.
1. neplatíš za vedenie účtu
2. s tatrabnakou to funguje vynikajúco
3. ak platíš paypalom v nejakom eshope tebe nezarátavajú žiadne poplatky
4. môžeš platiť cez paypal a aj keď nemáš žiadný zostatok na pp účte, strhne to priamo z banky
poplatky platíš iba ak by ti niekto poslal peniaze napríklad cez invoice, alebo za goods ak ti niekto pošle peniaze a posielá to cez friends & family tak to je bez poplatkov.
ak by boli nejaké ďalšie otázky tak si daj PayPal stránku a choď na FAQ
Ako funguje prevod z bankového účtu napr. TatraBanka na účet Paypal. Paypal je vo forme účtu, alebo?
Ako napr. prevedieš cez IB TatraBanky peniaze na Paypal účet?
Paypal účet obsahuje číslo účtu a IBAN ?
Dúfam, že ma chápeš.
Asi sa nechápeme. Dajme tomu, strana A a B.
A: chce poslať zo svojho účtu TatraBanky na cudzieho vlastníka účtu Paypal
B: Cudzí vlastník Paypal
Ako strana A pošle cez InternetBanking peniaze, kedže ak chceš poslať peniaze cez internet banking(TatraBanka) na cudzí účet Paypal, ako ?
Kedže píšeš, že Paypal nemá IBAN a číslo FORMÁT.
Toto ma iba zaujíma. Do IB sa nedá napísať len email, ale do IB potrebuješ zadať IBAN, čiastku atd..