Ale celkovo to mas trocha pomylene, jedine co je povodne je meno skupiny a Axl, ostatni su davno fuc. Slash s basakom a bubenikom maju Velvet revolver... Ale tipujem ze to nebude nic moc, slashova gitara tam bude chybat...
mno aj ja mam rada aj cobaina aj axla..axla(mladeho) asi viac asi určite teda
co sa tyka noveho albumu, vychadza už 11 rokov, takže to že vieme presny termin mi nedava ani trochu nadej ,takže stále pochybujem, a možno budem nakoniec prekvapena ale určite to na starý guns nebude mať, už len kvoli axlovej aktualnej životnej filozofie...mno a appetite je asi najelspi album na svete takže pochybujem že ho niečo prekona
@20 vacsina albumov ktore vychadzaju starsim velkym skupinam po dlllhej pauze neni az takych dobrych .. si zober Metallicu a Death Magnetic z 2008... neni to ani zdaleka take jak ten ich slavny Black album
Vypočul som si to trikrát a mám dosť.
Jedna, dve skladby ujdú.
Nestotožňujem sa s Gaboshovým názorom, že album je dobrý ak má 3 dobré skladby. Od 13 rokov nahrávaného albumu za 14 mil. od G'n R som čakal o mnoho, mnoho viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale už ju neriešme lebo ju to baví keď ju všade spominajú
a ja neviem nepočuvam to ale musi to byť dobré
ale Angels and Airwaves je lepšie
ale tak pointa zostava XD
(ale vtip to bol dobry slight_smile:
co sa tyka noveho albumu, vychadza už 11 rokov, takže to že vieme presny termin mi nedava ani trochu nadej ,takže stále pochybujem, a možno budem nakoniec prekvapena ale určite to na starý guns nebude mať, už len kvoli axlovej aktualnej životnej filozofie...mno a appetite je asi najelspi album na svete takže pochybujem že ho niečo prekona
okej teraz sa z toho vysomarte
@10 kurt aj axl ja mam rada obidvoch, vlastne nirvana a gnr u mna ako skupiny vyhravaju
Inak, album sa nahráva už 14 rokov, a vraj je to najdrahší album v histórii hudby.
Fakt som zvedavý ako to dopadne, bojím sa, že 14 a bude to fraška. Ale rozhodne si nemyslím, že by to prekonalo Appetite
Inak GnR moc nepočúvam takže ma to ani dáko netrápi
Jedna, dve skladby ujdú.
Nestotožňujem sa s Gaboshovým názorom, že album je dobrý ak má 3 dobré skladby. Od 13 rokov nahrávaného albumu za 14 mil. od G'n R som čakal o mnoho, mnoho viac.