Je tu niekto kto si dáva prihlášku na pedagogickú fakultu na Komenského? Je tu totiž taký problém, absolútne nikde na ich stránke nie je ani zmienka o variabilnom ani konšt. symbole a prehladala som všetko Na tej ich úžasnej stránke nemajú ani hodiny k
jasne moja Lopatka. Brekekee tam zaciatkom februara volala. Bolo jej povedane ze ako variabilny symbol sa nema uvazdat nic. tak iba ako spravu pre prijemcu som odoslala meno a datum narodenia. Vela stastia, mozno sa tam stretneme
treba hladat , ja osobne som prehladal celu stranku ,kym som to nasiel :
Poplatky:
Poplatok za prijímacie konanie: 26,50 € (798,34 Sk)
Banka: Štátna pokladnica
Účet: 7000073068/8180
Variabilný symbol:
* pri elektronickej prihláške informačný systém určí variabilný symbol automaticky
* pri písomnej forme prihlášky (vzor ŠEVT)
o 2001xxxxxx (kde xxxxxx je posledných šesť číselných znakov občianskeho preukazu) pri dennom štúdiu
o 2002xxxxxx (kde xxxxxx je posledných šesť číselných znakov občianskeho preukazu) pri externom štúdiu
Spôsob platby: bankovým prevodom alebo poštovým peňažným poukazom U
@3 čožeee? To si kde našiel? To je o UK v Bratislave? Lebo ja som našla toto
Poplatok za prijímacie konanie: 1400 Sk / 46,47 EUR ( 1EUR = 30,1260 Sk)
Banka: Štátna pokladňa
Číslo účtu: 7000083741/8180
(IBAN: SK 9281800000007000083741)
tiež som mala ten problem ale volala som jednej znamej.. ako konštatný symbol daj čislo 0308.. to je čislo služby a ako variabilný daj svoje rodné číslo.. ja som to spravila tak
aj ja som sa pôvodne chcela dať na predškolskú a elementárnu pedagogiku s pokračovaním na I.st. ZŠ... ale keďže nechcem mať doma peklo, tak som si nakoniec dala kombináciu biola - anglina, ale to už je na prirodnych vedach v BB... tak uvidime
ahojte,nevie mi niekto poradit?skoncila som Bc. na UK,program biologia,to je vedecky smer...a chcela by som si spravit Mgr.na pedagogickej fakulte v BA s predmetom biologia.....no neviem do kedy a kam mam poslat prihlasku,....ani neviem ci sa to da ....dik za info
@brekeke@plarika@special_p prišli vám už nejaké informácie zo školy? Alebo pozvánky na prijímačky alebo podobne? Lebo mne ešte nič neprišlo a z ostatných škôl už posielali
@lopatka mne tiež prišli z filozofickej (ale to je bez príjmačok) a z pedagogickej ešte nič.. ale do takých 2 týždnov to musí už.. lebo aspom 28 dní pred skúškami to pošlú a na pedagogickej sú príjmacie 8-20teho.. ja som si dala aj na ekonomickú a tam je to cca rovnaké.. ale do tých 2 týždnov najneskôr by to malo dôjsť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Poplatky:
Poplatok za prijímacie konanie: 26,50 € (798,34 Sk)
Banka: Štátna pokladnica
Účet: 7000073068/8180
Variabilný symbol:
* pri elektronickej prihláške informačný systém určí variabilný symbol automaticky
* pri písomnej forme prihlášky (vzor ŠEVT)
o 2001xxxxxx (kde xxxxxx je posledných šesť číselných znakov občianskeho preukazu) pri dennom štúdiu
o 2002xxxxxx (kde xxxxxx je posledných šesť číselných znakov občianskeho preukazu) pri externom štúdiu
Spôsob platby: bankovým prevodom alebo poštovým peňažným poukazom U
btw na ake odbory sa hlasite ?
Poplatok za prijímacie konanie: 1400 Sk / 46,47 EUR ( 1EUR = 30,1260 Sk)
Banka: Štátna pokladňa
Číslo účtu: 7000083741/8180
(IBAN: SK 9281800000007000083741)
Ja sa hlásim na materské školy a ty?
ja sa hlasim na kulturologiu a vytvarnu
@paapaajaa prečo peklo doma ?