vysvetlí mi niekto, prečo sa polovica ľudí, čo ten film videla, rozplýva nad hentým ujom?
vyzerá ako by si bol už dal svoju dennú dávku, líči sa a dokonca ani nie je obzvlášť vtipná či niečim iným zaujímavá postava, takže to ide mimo môj pochop
@lawey nie! chcela som poveda´t, že gúgl nenašiel dostatočne reprezentatívny záber, ktorý by som sem hodila, lebo tam ten efekt sa nedá dobre zachytiť, to je najlepšie tak, v pohybe, chápeš, čo chcem povedať
@lawey ale tak, chápeš, keď som známa mojou kritikou, tak nemôžem dať záber, na ktorom nie je očividné to, čo ma zaujalo a tak, pretože potom by som mohla byť skritizovaná, tak radšej len poviem kto a nájdi si sám, ak strašne chceš vedieť
@lawey ach jaj, ale aj tak, čo sa ti furt nepáči? Som ti vyvrátila jedno tvrdenie (že nie je nič, na čo by som skonštatovala, že je schopné), tak tu nehľadaj iné argumenty na svoju nespokojnosť a následne nehádž obrázky, keď nemáš argumenty!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
on bol ten rarasok henten bol nejako na g ten co ho dohryzol
alebo bol vlkolak?
Henry Freyback tak nejak sa to tam volalo...meno si už vygúgliš som lenive .... inak sa čudujem že mu tam dali len jednu scénu....
ááááá
*esteticky zazitok*
ale az taky pekny teda neni
vyzerá ako by si bol už dal svoju dennú dávku, líči sa a dokonca ani nie je obzvlášť vtipná či niečim iným zaujímavá postava, takže to ide mimo môj pochop
(zasa raz
a bárs ti nájdem i v HP, bárs taký Barty jr. (ale gúgl dobrý záber nenašiel, ale to nie je podstatné
onicom
nie, ja som z neho už vyrástla