Zdravím , možno ste aj vy videli alebo prípadne sám spamovali priatelia alebo neznámy ľudlia že si môžete zarobiť cez internet a nie všetko bolo 100% isté , preto vám ja ponúkam
A vlastne máš recht, tebe síce prišlo 11€ ale tvoja mamka čo platí net a elektriku zaplatila určite viac, ale zaplatila to ona takže ty si zarobil ja to jebem v každom prípade som ťa nahlásil ty mrochta, lebo reklamy a referral linky sú na tomto teplom fóre zakázané. Akože neriešil by som, ale tá homosexuálna židovská hviezda ma tak nasrala že joooooj. Proste si spamuj niekde inde albo umri. Hawk.
bah toto su taek zarobky. ked som hrotil adsense som mal 400$ za mesiac toto pojdem jeden vikend na brigadu, aj si zamakam a najebem sa 10 razy viac ako ty
A kto povedal že to musíš mať vkuse pustené ? ja som to mal 6 až 8 hodín a za cca 23 dní 20 USD a keď naverbuješ pod seba ľudí ako to ja robím tak máš xxx fisk len tu sa pár múdrcov ozýva čo v živote nevedeli o tomto ... ako ja vravím skúsiť to a uvidíte spočiatku sa to javila ako totálna blbosť ale niečo si zarobíte síce neočakavajte miliony to vám nik nedá ale ako bokovka na pár euro hej .
@n0win0u ako ja ti toto neberiem ale keď proste niekto nemá brigádu alebo má a má vkuse pustený pc tak sa dá niečo privyrobiť . A čo je na tom plus je že máte to na mesiac FREE ale ak skončíte a máte pod sebou ľudí tak proste ešte z ních ťažíte ako to mám ja konkrétne . za 1 deň cca 0.80 až 1,100 USD na deň bez
Chlapče môj, ja som valil iné sumy za deň svojho času, nie takéto bobky ako tu prezentuješ A musíš ešte pár rokov počkať aby si pochopil význam slova "bokovka"
@18miki18 jj, ak vies uz teda vyznam toho slova, tak co, kedy pozyvas na ruma ?
@lumichko ako ja viem, ale proste 30eur za mesiac, to proste si povies, ze hej ved nic nerobim a zarabam, aj ked je to malo. keby 6hodin pri tom presedeni pri pc sa naucis nieco ine tak mozes zarabat ovela vyhodnejsie proste, toto si treba uvedomit
Nič mrochty, chleba mám už rozmrazený, idem si spraviť syrovú zapekačku s kečupom a potom asi na nejaké pivo zbehnem. Vy si tu zatiaľ zarábajte dolár denne, pa
@18miki18 ved ale mi to zrusili ofkors, lebo sa im to nepacilo moc asi ale ak chces, tak ti to mozem pomoct rozbehnut a ked budes mat cca 100-150$ mesacne, tak ti to nezrusia a mozes pozyvat nowicka
To aj za jeden deň na brigáde zarobím viac ako ty cez internet A som medzi ľuďmi a posilňujem telo aj ducha (práca šľachtí človeka). Čo robíš ty za netom?
@lumichko poviem ti tak, toto je reklama/spam a už by si mal vedieť že ti to tu zmažeme, a už to máš na youtube, tak nevidím dôvod scamovať aj tu na birdzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Sme aj na FB : » www.facebook.com/groups/12461791...
ale nemám webcam
@lumichko ako ja viem, ale proste 30eur za mesiac, to proste si povies, ze hej ved nic nerobim a zarabam, aj ked je to malo. keby 6hodin pri tom presedeni pri pc sa naucis nieco ine tak mozes zarabat ovela vyhodnejsie proste, toto si treba uvedomit
chlapik ktori zarobil a kupil si lexus