Zdravím. Potrebujem si dať na PayPal peniaze ale cez kreditku sa mi nedá (nemam aktivovaný internet banking) Neviete ci sa da dobiť paypal aj cez PaySafeCard alebo inou metódov. Nasiel som stranku cez 3 stranu ale tam je poplatok 2 € +2%z ceny. Ja si chce
otazocka, preco tam potrebujes mat peniaze?
narazam na to, ze keby nahodou kvoli tomu, ze si chces nieco kupit cez paypal, tak tam fyzicky peniaze mat nemusis, staci ked mas paypal ucet naviazany na kreditku
jasne že PK možeš platiť aj bez toho že využivaš IB myslím si že je to v uplne všetkých bankach rovnake. V IB ti akurát zobrazi kartove transakcie pripadne to može byť prepojene na zmenu pinkodu alebo nastavenie limitov karty, ale tieto sa daju nastavovať dalšimi niekolkymi sposobmi, čiže vačší suvis to nema kartu može plne využivať aj bez IB pravdepodomne myslel niečo ine že nema aktivovane ako IB @ssnehulienka
divne, lebo podľa mna nemusis mat ib, ale staci pouzitie karty a cvc kodu... prip. co si neaktivujes ib a co to mas za banku ze ti nevie poskytnut IB ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
narazam na to, ze keby nahodou kvoli tomu, ze si chces nieco kupit cez paypal, tak tam fyzicky peniaze mat nemusis, staci ked mas paypal ucet naviazany na kreditku