Koľko peňazí podľa vás miniete na celý život keď tam všetko zarátate? Čiže predstav si, že si sa práve narodil a koľko miliónov/biliónov...by si potreboval/a aby si v živote nemusel nikdy pracovať a mal sa dobre a mohol si kúpiť čokolvek by si potreboval
hm, no keďže budem žiť tak 200-300 rokov, a viem koľko míňam teraz, tak logicky cca 300 násobok, toho čo míňam teraz (lenže v detstve som míňal menej, a predpokladám, že keď budem mať deti budem míňať viac ako teraz), no a v tom nie je započítaná inflácia... lebo napr. milión korún dnes, môže mať o 5-10 rokov hodnotu polmilióna možno aj menej. čiže sa to asi nedá odhadnúť.
ale ste skromny no kebyze sa nemenili ceny smerom nahor co sa budu tak teraz keby mi dal nekdo 300 000 € bol by som stastny a vydrzalo by mi to cely zivot
( ale to su sny naozaj budem mat za cely zivot mozno tretinu s toho ani nee )
Neviem ale tak ak budem rátať zo súčasnou hodnotou peňazí tak rátam že takých 500-5 000€ na mesiac by som dokázal minúť a potreboval v pohode(jednorázové náklady a investície nedokážem odhadnúť) takže ak rátam z priemerným vekom 74 tak od 444 000-4 440 000
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dúfam, že si neni nasratý za tú chotku.........filip
Pre zajka, tá 9 z matiky mi len hrozila
( ale to su sny naozaj budem mat za cely zivot mozno tretinu s toho ani nee )