neprispievam, lebo nemám príjem a som na strednej tak neviem, či sa to odo mňa očakáva. pokiaľ ale tu nejakou nešťastnou náhodou budem bývať aj po vysokej alebo kedy tak určite sa nejako dohodnem s rodičmi, lebo im by to tiež nevyhovovalo aby ma živili vkuse. ale chystám sa osamostatniť a nebyť tu príliš veľa, aj keď bude mi chýbať pes.
Samozrejme keď som doma, tak sa podieľam na nakupovaní jedla a potrieb do domácnosti a skoro vždy im nosím darčeky, ale viem, že keby som pracovala, tak by odo mňa nevzali dajme tomu za elektrinu nikdy.
Ani moc nie, obcas nakupim jedlo, alebo nieco do domacnosti, aj som raz navrhla ze budem pravidelne prispievať, sle rodicia odmietli. Maju dobry prijem a zvladaju to a povedali, nech to co si zarobim, usetrim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ty potom čo ješ v práci
heh,dobre, no...
Samozrejme keď som doma, tak sa podieľam na nakupovaní jedla a potrieb do domácnosti a skoro vždy im nosím darčeky, ale viem, že keby som pracovala, tak by odo mňa nevzali dajme tomu za elektrinu nikdy.