len? ja potrebujem na kúpalisko 1,5 mil. a ešte na rekonštrukciu a stavbu polyfunkčných budov ďaľších 5... rady: nepodnikaj so svojimi peniazmi, ak chceš naozaj zisk
Ale zase ved to nie je vela. To je 333 na mesiac. Ale zasa nepocitas s inflaciou. Ked pocitas s dnesnou hodnotou 60000 tak o 15 rokov ti bude treba 86000
a ja chcem trvalý prístup k pravidelnému finančnému obnosu za minimálnu fyzickú, psychickú prácu a čas ktorý pre to obetujem aby som mal čas výhradne konečne na seba, na svoj život a nemal núdzu o prostriedky ktoré mi zabezpečia vhodný a kvalitný život ... nejaké rady ?
@dreams155 ale to sa ti fakt divím, (ale aj takmer všetkím ostatním odpisovákom) že zrovna a práve ty ho tak rýchlo odpisuješ..
však 60tis. do 15rokov není tak velká suma, ani tak nereálne..
a v takej Bratiske by to bolo, aj reálne je, ešte aj dost málo, aspon tak 2x ..
tá cielová suma je úplne bežná, a pre barák, 2 - 3 izb.lepší byt, vo väčšom meste, / lepšej lkalite ešte docela, výrazne podhodnotená..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
uč sa, na podnikanie máš ešte fúru času...
to načo ti bude? ak smiem vediet
veľa šťastia s podnikaním prajem
» koukni.cz/99015317...
však 60tis. do 15rokov není tak velká suma, ani tak nereálne..
a v takej Bratiske by to bolo, aj reálne je, ešte aj dost málo, aspon tak 2x ..
tá cielová suma je úplne bežná, a pre barák, 2 - 3 izb.lepší byt, vo väčšom meste, / lepšej lkalite ešte docela, výrazne podhodnotená..
V pohode sa to dá našetriť, ale v jeho veku, ako má v profile(13 rokov) je to nemožné.
Nevravím, že sa to nedá našetriť v pohodičke, ale v takom mladom veku, ja som sa nezaujímal o hodnotu peňazi, ako väčšina z vás(podľa mňa).
A ako by si ich zarobil, keďže na brigády berú od 15rokov respektívne 18rokov.
Aj kebyže mal 15rokov, určite by nedosiahol 60tis.€.
Človek s odhodlaním by to dokázal, ale nie chlapec v puberte, ktorý keď vidí našporené peniaze, myslí len, že akú konzolu si kúpi.
Cítim tu sarkazmus.
Pokiaľ viem, tak od 15r.