@milgamman nieje v mojom zaujme ta skusat ako v skole .... skor ma zaujimal nazor ludi ktori vedia co som tym myslel .... pravdou je ze som to mohol viac rozpisat.... skor ide o zluceniny ktore stimuluju vacsiu tvorbu urcitych latok v tvojom tele za cielom dosiahnutia urciteho efektu... ci uz uzdravovania zraneni, zlepsenia spanku, spalovania tukov, lepsiu regeneraciu svalov, prirodzene zvysenie hladiny rastoveho hormonu (co cloveka velmi pozitivne ovplyvnuje fyzicky aj psychicky ) alebo vyrazne zlepsenie erekcie bez vedlajsich ucinkov ako to byva u viagry a jej podobnych latkach
Aka otazka taka odpoved Skor by som sa opytala na skusenosti s vyzivovymi doplnkami na baze aminokyselin. Alebo na zaradenie aminokyselin do jedalnicka v potrave. @Staphylococcus mastne kyseliny sa delia na nasytene a nenasytene. Zo zdravotneho hladiska nenasytene su zdravsie, s cim mi neostava nic ine len suhlasit
Nukleove kyseliny,na tie mam velmi pozitivny nazor. Su velmi uzitocne ba az nevyhnutne v prirode ale aj pre nas ludi, pretoze ako je zname, ich hlavnou funkciou je uchovanie a prenos genetickej informacie v bunkach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A aky mas nazor na mastne kyseliny?
@Staphylococcus mastne kyseliny sa delia na nasytene a nenasytene. Zo zdravotneho hladiska nenasytene su zdravsie, s cim mi neostava nic ine len suhlasit
Nukleove kyseliny,na tie mam velmi pozitivny nazor. Su velmi uzitocne ba az nevyhnutne v prirode ale aj pre nas ludi, pretoze ako je zname, ich hlavnou funkciou je uchovanie a prenos genetickej informacie v bunkach.
viem, mne hodiny biologie pre strednu skolu davat nemusis, zaujimal ma iba nazor, ked uz si s tym zacala