Ahojte, máte s ním prosím niekto skúsenosti? S partnerom zvažujeme, že to budeme používať, ale nie sme si istí spoľahlivosťou (akýsi predsudok, že nie je možné, aby gél perfektne ochránil)... Poprípade ak máte iné postrehy (napr. zavádzanie tých čapík
ahoj, ja mám skúsenosti s uživam Pharmatexu. Verím, že máš predsudky aj ja som ich mala.
Myslím, že ak ho budeš použivať, rob to podla návodu a ak sa do teba partner nevystrieka, nemusiš sa ničoho bát. Gél tie sekréty, ktoré počas sexu može tvoj partner vylučiť nepripusti k vajičku
Tiež som už skúšala. Je to fajn. Ale používala som to doplnkovo. Zavádzanie čipkov je jednoduché ako aj tampon. Spokojná som bola, len to má svoju typickú vôňu
ževraj je bezpečnejší ako guma, a v prvom rade nepredstavuj si že ochraňuje tak že zabráni prístupu spermií k vajíčku, on chráni hlavne tak že spermie zabíja.
čiže ak by si si chcela byť veľmi firsthand istá a vidieť to na vlastné oči, požičaj si mikroskop, popros milého o vzorku, znapalmuj ju pod mikroskopom gelom a môžeš si aj stopovať ako dlho mu daná genocída trvá
@ivka554 presne tak spolahlivost sa da porovnat s inou antikoncepcnou metodou. napr. s kondomom...ked ho spravne pouzijes, nemas sa coho obavat...dolezita zasada, nepouzivat pred, ci po mydlo!....inak esxistuje okrem globuli aj krem, mozes si vybrat....ak chces mat istotu uplne tak este pouzite kondom pripadne preruste........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Myslím, že ak ho budeš použivať, rob to podla návodu a ak sa do teba partner nevystrieka, nemusiš sa ničoho bát. Gél tie sekréty, ktoré počas sexu može tvoj partner vylučiť nepripusti k vajičku
so go on
čiže ak by si si chcela byť veľmi firsthand istá a vidieť to na vlastné oči, požičaj si mikroskop, popros milého o vzorku, znapalmuj ju pod mikroskopom gelom a môžeš si aj stopovať ako dlho mu daná genocída trvá